lauantai 2. joulukuuta 2017

Lush Christmas

Lushin joulu on taas täällä! Tänä vuonna teemana on The Naked Christmas. Nimi tulee siitä, että noin 80% joulutuotteista on pakkauksettomia. Jätevuoret pienenevät ja rahaa säästyy. Esimerkiksi Snow Fairy Body Conditionerin kiinteä tuote on pari euroa edullisempi kuin pulloon pakattu tuote.


Pakkauksettomuus on ihan älyttömän hyvä idea. Liian moni pienen pienikin tavara on pakattu liitoitellun suureen muovipakkaukseen, mutta miten ihmeessä suihkugeeli voi olla pakkaukseton..? Mulla ei ole siitä tarkkaa tietoa, mutta jotain taikoja Lushilla on tehty. Nestemäiset joulutuotteet ovat muutettu kiinteiksi, eikä muovisia pakkauksia näin ollen tarvita. Uusien pakkauksemattomien tuotteiden rinnalla on myös perinteisesti pakattuja tuotteita, joista esittelen teille pari suosikkiani.


Santa's Christmas Shower Cream

Vaikka en ollut käyttänyt Santa's Christmasia aikaisemmin, tuoksu oli mulle tuttu. Voin vannoa, että se tuoksuu samalta tai ainakin samankaltaiselta kuin Santa Baby-huulikuorinta. Se on siis hyvä juttu, sillä rakastan tuota ihanaa colamaista tuoksua. Suihkugeeli sisältää kahvi- ja kaneliuutteita, kaakaovoita sekä mustapippuriöljyä. Tuotteen koostumus on todella paksua ja kermaista. Mä yllätyin toden teolla kun käytin tätä ensimmäistä kertaa. Musta tuntui aivan Carrielta, enkä tarkoita Carrie Bradshawta, vaan Stephen Kingin Carrieta. Suihkugeeli on punaista ja se todellakin värjää ihon hetkellisesti punaiseksi. Ihan mahtavaa, etteivät kaikki suihkugeelit ole geneeristä vaaleaa vaahtoa.
Tuote on vegaaninen ja sitä on saatavilla pakkauksen kanssa tai ilman.Snow Fairy Body Contidioner

Snow Fairy oli mulle tuttu suihkugeelistä, mutta tällä kertaa pääsin testaaman sitä vartalonhoitoaineen muodossa. Mä olin hieman hämmentynyt, että mikä juttu tämä body conditioner oikein on. Onko se suihkugeeliä, vartalovoidetta vai jotain muuta? Vartalonhoitoaineen tarkoitus on sama kuin hiustenhoitoaineella, eli se kosteuttaa ja hoitaa. Tuote levitetään iholle pesun jälkeen ja sen annetaan vaikuttaa hetki. Sitten se pestään pois ja iho kuivataan pyyhkeeseen hellästi taputellen. Iho jää uskomattoman pehmeän tuntuiseksi. Ei todellakaan tarvitse enää levittää vartalovoidetta.


Hoitoaineen koostumus on ihanan paksua ja siinä on sama karkkimainen tuoksu ja hento hehku kuin Snow Fairy suihkugeelissä. Snow Fairy Body Conditioner sisältää kirsikkauutteen lisäksi mango-, avokado- ja kaakaovoita sekä oliivi- ja manteliöljyä. Tämäkin tuote on vegaaninen ja valittavissa on myös pakkaukseton vaihtoehto.

Kannattaa käydä tsekkaamassa kaikki ihanat joulutuotteet ja valmiit lahjapaketit Lushin nettisivuilta.

Mikä on suosikkisi Lushilta?Tuotteet saatu Lushilta.

6 kommenttia:

 1. Snow Fairy tuotteet tuoksuu niin ihanalle! Multa löytyy noi molemmat tuotteet tällä hetkellä suihkusta ja molemmista tykkään ihan älyttömästi :) Noi pakkauksettomat suihkugeelit on sellasessa kiinteessä muodossa, toki suihkugeelipullon muotoon muovattuna ;D Eli kai sitä palaa on tarkoitus hieroa iholle ja se siitä muuttuu enemmän suihkugeelimäisemmäksi :) Ainakin pakkaukseton, kiinteä vartalonhoitoaine toimii tolla tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös Santa's Christmas tuoksuu hyvältä, mutta Snow Fairy kuitenkin vie voiton. Pitäisi jossain vaiheessa testata noita pakkauksettomia tuotteita. :)

   Poista
 2. Mulla on kans odottelemassaan vuoroaan toi Santa's Christmas, taidan korkata sen tänään, kun pari päivää sitten tyhjeni viimeisin käytössä ollut suihkugeeliputelo :).

  VastaaPoista