torstai 2. marraskuuta 2017

This or that - Halloween tag

Periaatteessa Halloween on tullut ja mennyt, mutta osa meistä juhlii sitä vielä tänäkin viikonloppuna, joten eiköhän tämä haastepostaus ole vielä ihan ajankohtainen. En tiedä keneltä haaste on lähtöisin, mutta kaikki kunnia hänelle.


1. Suklaa vai hedelmäkarkit?
Vaihtoehtojen perusteella tämä ei vissiin ole suomalainen haaste, sillä missä luuraa salmiakki!? Tänä Hallowenina panostin aika vähän karkkeihin. Meillä oli suklaakeksejä ja noitapillejä.

2. Noidat vai vampyyrit?
Vampyyrit. Ja nimenomaan ne vanhanajan kunnon vampyyrit (esim. Christopher Leen Dracula), eivätkä mitkään twilightit ja vampyyripäiväkirjojen nykyvampyyrit. Nih.


3. Karkki vai kepponen?
Karkki. Olen liian vanha keppostelemaan.. 😁👻 (uskokoon ken tahtoo).

4. Halloween-juhlat vai kauhuelokuva?
Molemmat, mutta eri aikaan. Vaikkakin olen huomannut, etten nykyään kestä kauhuleffoja yhtä hyvin kuin esim. vuosi sitten. Mun on pitänyt katsoa Sinister 2 jo monta kuukautta, mutta en ole uskaltanut.


5. Luurangot vai zombiet?
Riippuu missä tilanteessa. Koristeina luurangot ovat kivempiä. Ja muutenkin ne ovat harmittomampia.

6. Pelottava vai hauska naamiaisasu?
Jos harrastaisin naamiaisasuja, niin valitsisin pelottavan.


7. Pulloruokkisitko zombivauvaa vai kävelisitkö yksin pimeässä metsässä?
Olen joskus kävellyt yksin pimeässä metsässä, joten se vaihtoehto. Sitä paitsi pimeässä metsässä ei välttämättä ole mitään kamalaa, mutta toisessa vaihtoehdossa mulla olisi zombivauva ruokittavana, joka voisi tehdä mustakin zombin.

8. Lepakot vai mustat kissat?
No kissat tietysti!


9. Pumpkin spice vai kaakao?
Haluaisin maistaa jotain pumpkin spicella maistettua juttua, mutta en kahvia.

10. Juhlimassa naapurin luona vai kaupungilla?
En tunne mun naapureita, enkä viihdy kaupungilla.. Siispä sanon kotona!


Voin melkein jo luvata että tämä oli viimeinen Halloween-aiheinen postaukseni tänä vuonna.
Mukavaa marraskuun toista kaikille!


16 kommenttia:

 1. Olipas hauska postaus :) Mun exä sanoi mulle joskus, etten mä uskaltaisi ikinä katsoa Sinisteriä, joten se onkin sitten jäänyt katsomatta :D Oon muutenkin sellanen pelkuri noiden kauhuleffojen kanssa. Mun tyylihän on monesti kelata hitaasti sitä leffaa eteenpäin, jolloin ehdin lukea tekstit, mutta en kuule mitään ja kaikki pelottava menee nopeesti ohi :'D En oo kyllä taas varmaan pariin vuoteen edes katsonut mitään kauhuleffoja ja ehkä ihan hyvä niin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit. :) Sinister aiheutti mulle monen päivän ahdistuksen. En välttämättä suosittele sitä kenellekään. :D Mä olen aina tykännyt kauhuleffoista ja siitä turvallisesta jännityksen tunteesta niitä katsoessa. Nykyään kauhuleffat lähinnä ahdistaa.

   Poista
 2. Kiva postaus:)
  Mä en myöskään katso kauhuleffoja, enkä muutenkaan mitään ylijännittäviä leffoja. Muistan joskus 70-80 -lukujen taitteesta, kun yksi silloinen työkaverini kertoi minulle seikkaperäisesti kuvaillen ja eläytyen kulttiklassikko Halloween -elokuvan juonen, olin aivan kauhusta kankeana, minkä vuoksi en uskaltanut katsoa itse leffaa ollenkaan. Noin viitisen vuotta sitten uskalsin katsoa sitä noin puoleen väliin saakka, mutta en enempää. Liian jännittävää:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mä katsoin Halloweenin joskus nuorempana ja silloin musta tuntui ettei siinä ole tarpeeksi jännitystä. Samoin ajattelin Uinu Uinu Lemmikkini-leffasta, jonka katsoin uudelleen aikuisena ja se oli yhtä kauhua ja ahdistusta. :/

   Poista
 3. Hauska postaus! Minustakin on tullut ikää myöten oikea pelkuri kauhuleffojen suhteen. Teininä uskalsin katsoa mitä vaan, mutta nykyään tihrustan sormien välistä jännät kohdat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Näköjään vanhenemiseen kuuluu, ettei kestä kauhuleffoja enää yhtä hyvin kuin nuorena! :D

   Poista
 4. Siis olisin niin halunnut napata nämä kysymykset halloween postaukseeni, mutta siitä olisi tullut liian pitkä makuuni. Nämä kysymykset oli tosi hauskoja, harmi etten saanut toteutettua tätä tänä vuonna, ehkä sit ensivuonna:D 2 kohta, oon samaa mieltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi vuonna sitten. Kiva kuulla, etten ole yksin mielipiteeni kanssa. :)

   Poista
 5. Olipas kiva postaus! Mä rakastan erilaisia kauhuleffoja vaikka saatan nähdäkkin monta viikkoa painajaisia ja pelätä jokaista rasahdusta mitä asunnosta kuuluu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Joo, ne rasahdukset.. ja yöllä vessaan herätessä naulakko saattaa näyttää hämärässä pelottavalta (ihmis)hahmolta. :D

   Poista
 6. Tää oli hauska, pitää laittaa tää muistiin itselle ensi vuotta varten. :D

  VastaaPoista
 7. Tämä oli kiva ja kissat tietenkin. :) Olisikohan joku Pumpkin Spice leivos esim, tai kaakao mahdollista toteuttaa. :)

  Kivaa viikkistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tee-se-itse pumpkin spice ei ole kovin vaikea toteuttaa googletuksen perusteella. Pitäisi testata.
   Samoin sulle! <3

   Poista
 8. Hauska postaus :) Me ollaan mattimyöhäisinä ja juhlittu vasta tänään ;)

  VastaaPoista