torstai 23. marraskuuta 2017

Joulukalenteridraamaa à la Selfridges

Joulukuu lähenee ja nyt alkaa olla jo kiire ostaa joulukalenteri, varsinkin jos haluaa ostaa kosmetiikkajoulukalenterin. Mulla oli viime vuonna Lookfantasticin joulukalenteri, joka oli superihana ja se ylitti kaikki odotukseni. Vaikka pidin siitä todella paljon, kirjoitin joulukalenterin yhteenvetopostaukseen että en osaa vielä sanoa tulenko ostamaan tänä vuonna LF:n joulukalenteria. Pelkään, että sieltä tulee samantyyppisiä tuotteita kuin viime vuonna. Voipi olla että ostan himoitsemani The Body Shopin kalenterin tai jonkun ihan muun. Varmaa on se, että haluan myös tämän vuoden jouluna kosmetiikkajoulukalenterin!

Päädyin tilaamaan Selfridgesin joulukalenterin, joka sisältää L'Orealin sateenvarjon alla olevien merkkien tuotteita. En ottanut selvää mitä se sisältää, mutta jo joulukalenterin kannen perusteella tiesin sen sisältävän Lancomea, Kiehl'siä, YSL:ia sekä Victor & Rolfia.


Tilasin kalenterin lokakuun ensimmäinen päivä. En edes olettanut että saan kalenterin viikossa tai edes parissa, mutta kun tilauksesta alkoi olla yli kuukausi, laitoin Selfridgesille sähköpostia tilaukseni statuksesta. Sain vastauksen, että he laittavat viestini eteenpäin toiselle osastolle. Kun en ollut saanut viikkoon vastausta "toisesta osastosta", laitoin uutta viestiä. Siihen sain vastauksen, jossa pahoiteltiin että en ollut saanut vastausta ja että he hoputtavat tätä toista osastoa vastaamaan. Taas meni päiviä ilman vastausta. Mulle alkoi tulla paniikki, että jään ilman joulukalenteria. Tässä vaiheessa mua alkoi kypsyttää koko Selfridges ja laitoin heille viestiä, että saisinko rahani takaisin. Ajattelin, että ehtisin vielä hankkia jonkun toisen joulukalenterin. En kuitenkaan uskaltanut tilata uutta joulukalenteria, sillä mitä jos Selfridges lähettäisikin tilaukseni ja sitten mulla olisi käsissäni kaksi liian kallista joulukalenteria.

Selfridges vastasi kyselyyni että he selvittävät saanko kalenterini vai saanko rahani takaisin. Viimeistään tässä vaiheessa Selfridges alkoi pänniä mua oikein kunnolla. Siis miten hankalaa tällaisen asian selvittäminen voikin olla!? Näköjään aika hankalaa. Viime viikon lopulla, lähes seitsemän viikon vatuloinnin jälkeen Selfridges ilmoitti että saan rahani takaisin. Olisi kiva tietää mitä sekoilua Selfridgesillä on ollut, sillä aikaisemmin he ovat osanneet vastata tilauskyselyihin ja tilatut tuotteet ovat tulleet perille. No, en sitten saanut Selfridgesin kalenteria ja kaiken sekoilun jälkeen musta tuntuu hyvältä etten saanutkaan.

 
Halusin joka tapauksessa jonkun kosmetiikkajoulukalenterin, joten tilasin kalenterin Lookfantasticilta. Viime vuonna pulitin siitä 85 euroa, nyt sen hinta oli 15 euroa kalliimpi. Selfridges olisi maksanut jotain 138 euroa. LF-kalenterin kanssa ei ollut mitään sekoilua, vaan se saapui alle viikon kuluttua tilauksesta. Loppu hyvin, kaikki hyvin.


Tämän vuoden LF-kalenteri näyttää upealta ja sen design on parempi kuin viime vuonna. Tässä ei ole ollenkaan perinteisiä joulukalenterin luukkuja. Kalenteri on vetolaatikosto, josta löytyy kunkin päivän numerolla varustetut pahvilootat. Painoa kalenterilla on n. 3,4 kg. Viime vuonna kalenteri myytiin loppuun. Tänä vuonna Lookfantastic on varautunut suurempaan kysyntään, tai sitten niitä on mennyt vähemmän. Joka tapauksessa jos mielit LF-kalenteria, niitä on vielä saatavilla.


LF-kalenterin lisäksi ostin pitkästä aikaa perinteisen kuvajoulukalenterin. En vaan voinut vastustaa noita suloisia kissimirrejä. Eihän tuota kalenteria edes raaski avata, kun kuva on noin ihana!


Eikä tässä vielä kaikki. Lankesin ostamaan myös Muumi-suklaakalenterin. Eiköhän siinä ole kalentereita yhdelle joululle ihan tarpeeksi.

Olisi kiva kuulla jos joku on onnistunut saamaan Selfridgesin joulukalenterin.


Millainen joulukalenteri sulla on tänä vuonna vai harrastatko niitä ollenkaan?
18 kommenttia:

 1. Ihme touhua Selfridgesillä. Olin ajatellut alkuvuonna tekeväni sinne ensimmäisen tilaukseni, mutta en tiedä uskallanko :D.
  LF-kalenterin ulkoasu on upea! Toivotaan, että tuotteet ovat huippuja myös :).
  Mulla on tänäkin vuonna Yves Rocherin joulukalenteri, jos ensivuonna kokeilisi jotain muutakin :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Mulla on sellainen tunne, että he möivät joulukalentereita enemmän kuin varastoa oli, eivätkä saaneet enää lisäystä. Olen tilannut aikaisemmin Selfridgesiltä monta kertaa ja kaikki on mennyt sujuvasti. Harmi että nyt meni näin.

   Poista
 2. Jopas on ollut sekoiluja. Tuon takia itse en tilaa netistä - etenkään jos kyseessä on ulkomaalainen sivusto jos en osaakaan selvitellä asioita enkuksi jos jotain häikkää on:'D Turhaa pelkään kun kyllä sitä kielipäätä nyt sen verran on mutta noh... silti.:D Tänä vuonna mä meen TBS:n ultimate kalenterilla:) Sit on erikseen vielä suklaakalenteri, toinen suklaakalenteri mikä vedetään miehen kans puokkiin ja ajattelin ostaa vielä perinteisesti raaputusjoulukalenterin:'D Kaunis tuo sinun kalenterisi kyllä ulkoisesti ♥ Mielenkiinnolla odotan mitä se sisältää;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkomailta tilaamisessa on aina oma jännityksensä. Aiemmilla kerroilla kaikki on mennyt putkeen, mutta kerta se on ensimmäinenkin kun ei mene. Toisaalta sain rahani takaisin, eli ihan turhaan tässä itken. :D Mä meinasin ostaa TBS:n kalenterin, mutta päädyin taas Lookfantasticiin. Nyt voin seurailla sun blogistasi mitä TBS:n kalenteri olisi sisältänyt. :D

   Poista
 3. Ääh tosi tylsää toi Selfridgesin sekoilu.. Toi odotusaika asioiden selviämiseen menee kyllä jo ihan liiallisuuksiin. Mulla olisi mennyt hermot täysin tollaseen asiakaspalveluun ja odotteluun! Mutta hei ihanaa, kun sait kuitenkin LF:n kalenterin itsellesi :) Oon itse sisällön jo vilkaissut, ja mä ainakin olisin siitä tykännyt, jos olisin kalenterin ostanut. Toivottavasti säkin tykästyt siihen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, mulla meni hermo! :D Mä olin ihan paniikissa saanko ollenkaan joulukalenteria tänä vuonna. Kuulostanko kenties hiukan lapselliselta.. :D Kiva kuulla, että susta LF-kalenterin sisältö vaikuttaa hyvältä. Onneksi en ehtinyt tsekata sen sisältöä silloin kun vielä luulin saavani Selfridges-kalenterin. :)

   Poista
 4. Aikamoista sekoilua mut hyvä että saat edes rahat takas eikä käynyt niin ettet sais kumpaakaan.
  No ei kai niin vois edes käydä. Ei oo enää montaa päivää kun päästään availemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Rahat palautettiin todella nopeasti sen jälkeen kun olin saanut viestin, että ne palautetaan. Siitä pointsit Selfridgesille. :)

   Poista
 5. ARGH, mulla nousi verenpaineet tota Selfridges-hommaa lukiessa... Onneksi sait edes rahasi takaisin, mutta tosiaan olisi ollut kiva tietää aiemmin, mutta onneksi LF:n kalentereita oli vielä jäljellä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Mua ketuttaa, että Elevenin kalenteri meni multa ohi Selfridgesin takia, mutta hyvä että LF-kalenteria ei oltu myyty loppuun. :)

   Poista
 6. Onpa outoa säätämistä Selfridgesiltä, höh. Kuulostaa ihan Kiko Milanon verkkokaupan touhuilta. Ei anna vakuuttavaa kuvaa yritystoiminnasta, jos oikea käsi ei tiedä mitä vasen tekee;)
  Onneksi sait rahasi takaisin:) Lookfantasticin kalenteri on huikea, vau, mahtavan näköinen:) Toivottavasti sisältö on yhtä upea:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se tosiaankaan anna vakuuttavaa kuvaa, mutta en täysin voi lytätä Selfridgesiä. Olen tilannut sieltä nelisen kertaa ja silloin tuotteet on tuotu kotiovelle alle viikossa. Jospa tää oli vain yksittäistapaus. :/

   Poista
 7. Tuo on raivostuttavaa kun joutuu odottamaan ja ei saa vastauksia. Onneks sait rahat takaisin. Itse ostin tänä vuonna Kicksin joulukalenterin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on ja varsinkin näin tärkeässä asiassa kuin joulukalenteri! :D Mutta hyvä että rahat palautettiin ja ehdin saada toisen kalenterin. Kiinnostaisi tietää, mitä Kicksin kalenteri sisältää. :)

   Poista
 8. Hyvä os olet saanut edes tuon LookFantastikin kalenterin. Itse tilasin kyseisen kalenterin jo syyskuussa ja edelleen odottelen. Olen sitä kahteen kertaan jo tiedustellut ja nyt sain sähköpostiini automaattiviestin että toimitus olisi joulukuun puolen välin tienoilla. Viime vuonna kaikki meni hyvin mutta ei tänä vuonna. Oisihan se kiva avata joulukalenteri 1.12. =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin ärsyttävää. Kiva saada joulukalenteri puolen kuun tienoilla.. Toivottavasti ylipäätään saat sen! Ei kai joulukiireiden pitäisi tulla isoille firmoille yllätyksenä. :/

   Poista
 9. Mistä nuita kissakalentereita saa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin sen Jyväskylästä, Pienikamari-nimisestä paikasta. http://pienikamari.fi/index.php Niillä on näköjään nettikauppakin. ;)

   Poista