tiistai 31. lokakuuta 2017

Halloween-kynnet

Tänään on virallinen Halloween, vaikka monet (minä mukaan lukien) juhlistin sitä jo viime viikonloppuna. Halloween-kynsien väriksi valitsin tietysti mustaa ja oranssia ja koristeluun Essencen Bootiful Nights*-kynsitarrat. En osaa yhtään mitään kynsikoristelu/leimaus/erikoislakkausmetodeja ja olen muutenkin todella laiska kynsienlaittaja, joten tällaiset helpot tavat koristella kynsiä ovat kuin luotu mulle.Käytän aina aluslakkana Mavalan tasoittavaa Ridge Filleriä, koska kynsissäni on jonkin verran epätasaisuutta. Musta lakka on Essien Licorice. Olen aika varma ettei käyttämiäni oransseja lakkoja ole enää saatavilla, mutta mainitaan ne silti. Alla on Mavalan mattaoranssi Jaipur ja päällä Rimmelin läpikuultava glitterlakka Cocktail Colour sävyssä Shirley Temple.


Tässä vielä lähikuvaa tarroitetuista kynsistä. Tarrojen käyttäminen on superhelppoa: lakkaa ensin kynnet ja anna lakan kuivua täysin kuivaksi. Liimaa tarra kynnelle ja lakkaa kynsi vielä läpinäkyvällä päällyslakalla. That's it.
Laitetaanpa vielä kännykkäräpsäisy oikean käden lakkauksesta. Peukalo on ihan vaan mustalla lakattu. Tuo on viisi päivää vanha lakkaus ja vaikka se vähän näkyykin, niin yllättävän hyvin se on kestänyt.


Tosiaan, nämä tarrat loistavat pimeässä! Jos et ole vielä tsekannut postaustani pimeässä loistavasta kynsilakasta, se löytyy tästä.Millaiset ovat sinun Halloween-kynnet?

*Bootiful Nights-kynsitarrat saatu pr-näytteenä.

10 kommenttia:

 1. Nätit, loistavat tarrat on hauskat. :D

  VastaaPoista
 2. Superhienot! Mäkään en ole mikään kynsitaiteilja ja tämä näyttää sellaiselta, jonka itsekin osaisin/voisin toteuttaa. Kiitos vinkistä. :)

  VastaaPoista
 3. Ihan super nätti sävy tuossa oranssissa kynsilakassa! Hauskat noi pimeässä hohtavat kynsitarrat :D

  VastaaPoista
 4. Wau, tosi hienot halloween-kynnet! ♥ Mun mielestä nuo pimeässä hohtavat tarrat oli kyllä tosi kiva idea, vaikka ikävä kyllä en juuri tarroja osaakaan käyttää koristeluissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ♥ Mä taas olen innostunut tarroista, koska en osaa tehdä muunlaisia kynsikoristeluita. :D

   Poista