tiistai 2. toukokuuta 2017

Muistutus: Benefit-arvonta käynnissä!

Moikka! Nyt on tippaleivät juotu ja simat syöty, vai miten päin se menikään. Tässä alkaa pikkuhiljaa toipua vappukarkeloista.. Who am I kidding!? Vietin koko vapun kotosalla, en juonut simaa, enkä ole syönyt tippaleipiäkään vuosikausiin, joten ei ole mitään mistä toipua. 😆 Okei, on mulla yksi juttu, josta en ole vielä täysin toipunut ja se on pieleen mennyt kampaamokäynti. Saatan tehdä siitä postauksen myöhemmin. Sitten kun en ole enää niin vihainen.

Oli mulla asiaakin. Ajattelin muistuttaa teitä Benefit-arvonnasta, jossa palkintona on superihana vaaleanpunainen unelma eli Dandelion Wishes-lahjapakkaus. Voit osallistua arvontaan tästä linkistä. Sieltä löytyy myös arvonnan tarkemmat säännöt. Arvonta päättyy lauantaina 6. toukokuuta klo 12.00.Onnea arvontaan ja ihanaa toukokuuta!

4 kommenttia:

 1. Viime aikoina on saanut lukea ja kuulla tosi paljon noista pieleen menneistä kampaamokäynneistä :/ Tosi kurjaa, että sunkin kohdalla on sellainen sattunut! Kerro ihmeessä tarkemmin siitä, jos mieli jossain vaiheessa tekee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää vielä sulatella asiaa, mutta varmaankin teen postauksen jossain vaiheessa. :)

   Poista
 2. Voi eikä, mitä kävi kampaamossa? :o toivottavasti ei ollut ihan täysi katastrofi! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä tää oli täysi katastrofi. Pyysin latvojen tasausta, mutta kampaaja rupesi sooloilemaan ja leikkasi 10 cm kerrostamalla. Nyt latva näyttää huonokuntoiselta ja nyrhityltä. Mä inhoan kerrostamalla leikattuja hiuksia itselläni!!

   Poista