tiistai 24. tammikuuta 2017

L'Oreal Infallible Lip Paint Lacquer + Matte

Sain testiin L'Orealin uusia Lip Paint-huulipunia kuudessä eri sävyssä. Puolet sävyistä on mattaa ja puolet kiiltävää. Lip Paintit ovat nestemäisiä huulipunia, joista luvataan upeaa väriä ja tasaista tunnetta yhdellä vedolla. Näiden ei pitäisi myöskään kuivattaa huulia. Ensireaktioni Lip Painteihin oli T-O-D-E-L-L-A epäluuloinen. En erityisemmin pidä nestemäisistä huulipunista, sillä mulla on huonoja kokemuksia joistain todella kuivattavista yksilöistä. Huulikiilloista pidän, jos ne eivät ole tahmaisia, ja jos sävyt ovat nudeja. Nämä Lip Paintit ovat kaikkea muuta kuin nudea. Lähdin kuitenkin testaamaan niitä avoimin mielin.


Lip Paintit ovat pakattu kunkin sävyn värisiin tuubeihin. Luulin että näissä olisi Too Facedin Melted-huulipunien kaltainen levitysmekanismi, mutta tuubin pää sisältääkin aplikaattorin.


Sävyt ovat mitä ilmeisemmin nimetty elokuvien nimiä mukaillen: Wuthering Purple (=Wuthering Heights), Fuchsia Wars (=Star Wars), Apocalypse Red (=Apocalypse Now), Red Actually (=Love Actually), Gone With The Nude (=Gone With The Wind) ja Darling Pink. Kaikki muut luulen tajuavani, mutta mistä leffasta toi Darling Pink on saanut nimensä?

Darling Pink (Lacquer)

Aloitin testaamisen sävystä, joka putelin värin perusteella tuntui turvallisimmalta. Darling Pink on aivan ihana ruusuinen sävy! Se näyttää huulilla todella kauniilta, eikä ollenkaan liian tummalta. Ihan täydellinen arkipuna vaikka töihin. Tämä on näistä sävyistä ehdoton suosikkini.

Fuchsia Wars (Lacquer)

Fuchsia Wars on Darling Pinkin ohella kiiltopuna. Se on sävyltään ihan tajuttoman upea, kirkas pinkki. 

Yhteenveto Lacquer-koostumuksesta:

Lacquer Lip Paintien koostumus on normaalia huulikiiltoa paksumpaa ja pitkäkestoisempaa. Sävyt ovat erittäin pigmenttisiä kiiltopunaksi. Huulilla Lacquer Lip Paintit tuntuvat kosteuttavilta, mutta ei ollenkaan tahmaisilta. Syömistä tämäntyyppiset huulipunat eivät kestä kovin hyvin, enkä sellaista odotakaan. Edes kuivattavimmat ja mattaisimmat nestemäiset huulipunat eivät kestä huulillani syömistä. Suosittelen ehdottomasti näiden käyttämistä huultenrajauskynän kanssa. Tässä koostumuksessa on saatavilla myös sävy nimeltään 101 Gone With The Nude. Nimensä perusteella se olisi juuri mun makuuni.

Tein testin ja maalasin huuleni Darling Pinkillä ilman huultenrajauskynää. Pidin sitä huulillani reilun parin tunnin ajan, jonka aikan söin lounaan. Reilun parin tunnin päästä Lip Paintia oli vielä ihan kivasti huulillani, vaikka suurinosa oli luonnollisesti kulunut pois. Sitä oli alkanut valumaan huulteni juonteisiin, mikä ei ole kovin hyvä lookki. Testasin saman myös Matte-punalla ja sekin karkasi juonteisiin. Eli muistakaa huultenrajauskynä (ainakin jos teillä on ikää yli 30 vuotta).


Wuthering Purple (Matte)

Wuthering Purplen koostumus on matta. Mä en harrasta violetteja huulipunia ja arvelin, että tämä jää käyttämättä kokeilun jälkeen. Nyt sävystä on tullut yksi suosikeistani! Tässä sen näkee, ettei kannata antaa ennakkoluuloille valtaa.

Apocalypse Red (Matte)

Sävy on todella upea tummanpunainen. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, etteivät näin tummat huulipunat ole mulle paras mahdollinen valinta. Kirkkaampi punainen sopii mulle paremmin.

Red Actually (Matte)

Red Actually on pirtsakka, oranssiin taittava kirkkaanpunainen. Tykkään tästä todella paljon!

Yhteenveto Matte-koostumuksesta:

Mielestäni Matte-koostumuksen kohdalla voisi puhua puolimatasta. Huulipunan koostumus on todella pehmeää, lähes vaahtomaista. Se ei kuivu mataksi, vaan jälki on pikemminkin samettista. Henkilökohtaisesti pidän tällaisesta koostumuksesta nestemäisissä mattahuulipunissa, sillä se ei kuivata huulia. Mä jopa unohdin, että huulillani on mitään kun mulla oli tätä huulipunaa. Niin mukavalta se tuntui. Tämäkään ei kestä syömistä, vaan punaa on lisättävä ruokailun jälkeen.

Tein myös Matte-koostumuksella testin, jossa laitoin huulipunaa ilman huultenrajauskynää. Myös tällä koostumuksella väri alkoi valua juoteisiin jonkin ajan kuluttua. Harmi, sillä toivoin tämän koostumuksen olevan kestävämpää kuin Lacquerin.Lip Painteissa on todella upeita sävyjä. Haluan ehdottomasti testata vielä nudesävyä Gone With The Nude, sillä tykkäsin Lacquer-koostumuksesta. Myös Matte-koostumus oli huulilla todella miellyttävän tuntuinen. Lip Paintit eivät ole huippukestäviä. Suosittelen ehdottomasti huultenrajauskynän käyttämistä näiden kanssa. Se pidentää punan kestoa ja estää juonteisiin karkailun.

Yksi juttu vielä mistä tykkään näissä punissa on TUOKSU! Lip Paintit tuoksuvat todella hyvältä. Varsinkin Matte-punien tuoksu on ihanan karkkimainen.

Lip Painteissa on ainetta 8 ml ja avaamisen jälkeen kestoksi luvataan 12 kuukautta. Lip Paintien suositushinta on 9,90 euroa.


Tykkäätkö enemmän nestemäisistä vai perinteisistä huulipunista?
 Lip Paintit saatu testiin blogin kautta.

10 kommenttia:

 1. Pidän molemmista, mutta perinteiset vie voiton. Näistä sävyistä voisin ottaa joka jokaikisen. :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama mulla. Tykkään vain harvoista nestemäisistä huulipunista, kuten näistä. :)

   Poista
 2. Onpa hyvännäköisiä huulipunia. Mä en pysty käyttää kuivattavia nestemäisiä huulipunia, mut nämä vaikuttaa hyvältä. :)

  VastaaPoista
 3. PAO-merkintä 12 kk avaamisen jälkeen ei tarkoita sitä, kuinka kauan tuotteen pitäisi käytössä kestää, vaan sitä, kuinka kauan tuote säilyy avattuna. Ehkä tarkoititkin sen niin, mutta tekstissä hieman hassusti ilmaistuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti käydä katsomassa millaisen aivopierun olen päästänyt blogiini. 😂 Siis nimenomaan tarkoitin sitä, että kuinka kauan tuote säilyy hyvänä. Ilmaisin itseäni huonosti, pahoittelut. 😀

   Poista
 4. Onpa kivan näköisiä! Näitä haluaisin kanssa päästä kokeilemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään näissä siitä, ettei nää kuivata huulia. Kannattaa kokeilla. :)

   Poista
 5. Ei vitsit mulla on ollut hakusessa sellainen todella tumma puna ja toi apocalypse red näyttää kyllä törkeän hyvältä. Lorealin meikit on jäänyt kovasti kaikkien muiden meikkibrändien alle, mutta hassua, koska niilläkin on todella hyviä meikkejä! :-) Ainoa miinus on, että ne käyttävät eläinkokeita, mikä ei oo musta niin hyvä juttu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apocalypse Red on todella upea sävy, mutta henk.koht tykkään tummissa huulipunissa kestävämmästä koostumuksesta. Jos haluat tosi tummaa, intensiivistä ja kestävää punaa, suosittelisin sulle esim. NYXin Matte Lipstickejä sävyissä Siren, Alabama tai Dark Era. Ne ovat tosi kauniita vamppipunia, jotka pysyvät hyvin ja tuntuvat miellyttäviltä huulilla. Lip Painteja taas suosittelen sellaisille, jotka eivät halua liian intensiivistä lopputulosta. :)

   Poista