tiistai 13. joulukuuta 2016

The Joulukalenterin luukut 9-12

Mitä löytyi Lookfantasticin joulukalenterin luukuista 9-12. Se selviää tästä postauksesta. Aiemmat postaukset löytyvät täältä: Luukut 1-4 ja luukut 5-8.9. Ojon Damage Reverse hiusseerumi

Yhdeksännen päivän luukusta löytyi Ojon Damage Reverse hiusseerumi. Ojon kuuluu mulle never heard-kategoriaan. Mikäli oikein ymmärsin googletuksen tuloksia, Estee Lauder-yhtymä on ostanut Ojonin ja se on nyt osa Lauderin omistamaa Origins-merkkiä. Originsin  nettisivuilla myydään joitain Ojonin hiustuotteita. Tietääkseni Origins on laadukas merkki, joten en usko että tämä seerumi on ihan täyttä kuraa. Seerumi on pakattu 15 ml:n pipetilliseen pulloon. Tuote on loppuunmyyty Lookfantasticilla, mutta silloin kun sitä löytyi varastosta, 25 millilitran pullolla oli hintaa 9,45 euroa. Originsin/ Ojonin nettisivut (klik).


10. Ardell Demi Wispies-irtoripset

Kymmenennen päivän luukusta tuli ensimmäinen tuote, jota olen kokeillut aikaisemmin. Ardellin Demi Wispies irtoripset ovat päässeet mun inhokkilistalle huhtikuussa. Olin alkuun pettynyt, kun nämä paljastuivat luukusta, mutta tarkemmin ajateltuna ripset ovat ihan hyvä juttu. Nyt voin antaa ripsille uuden mahdollisuuden ja jos ne edelleen ovat surket, niin sitten ovat. Paketissa on mukana Duon ripsiliimaa, jota käytän normaalistikin irtoripsien kiinnitykseen. Lookfantasticilla tämä setti maksaa 6,95 euroa. Ardellin suomenkieliset nettisivut (klik).


11. Christophe Robin hiusnaamio

Tykkään käyttää  hiusnaamiota, joten tämä oli mulle mieluinen ylläri. Tuotteen nimi on kokonaisuudessaan Regenerating Mask with Rare Prickly Pear Seed Oil. Se lupaa vahvistaa, uudistaa ja suojata kaikkia hiustyyppejä. Tuote sisältää kaktuksen siemenöljyä, joka on yksi kosmetiikkamaailman kalliimmista ja ravitsevimmistä öljyistä. Se vissiin selittää naamion hinnan: 250 ml tätä naamiota kustantaa 53 euroa. Joulukalenterista tuli 50 ml:n matkakoko. Tällä hetkellä naamio on LF:llä loppuunmyyty. Christophe Robinin nettisivut (klik).


12. Foreo Luna Play + Day Cleanser

Ensireaktioni 12. päivän luukkuun oli: FOREO! JEE! JIPPII! Foreon kasvojenpuhdistusharjat ovat olleet viime aikoina kauneusblogien hehkutetuimpia tuotteita. Ihan mahtavaa päästä itsekin testaamaan sellaista. Minikokoisen (vain 5 cm halkaisijaltaan) Foreo Luna Play-kasvoharjan lisäksi luukusta tuli Foreon Day Cleanser-puhdistusaine, jota voi käyttää Foreo-laitteen kanssa tai ihan vain sormin levitettynä.

Foreo-kasvoharjat ovat silikonipintaisia ihonpuhdistuslaitteita, jotka toimivat akulla. Tässä miniversiossa akku ei ole ladattava, mutta se kestää jopa 100 käyttökertaa. Mitä hyötyä tällaisesta harjasta sitten on? Se lupaa syväpuhdistaa ihon, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja jopa ennaltaehkäistä ikääntymistä. Foreo-laitteita on erikokoisia ja erilaisille ihotyypeille tarkoitettuja. Tämä miniversio kustantaa LF:llä 35,45 euroa. Kalenterin luukusta tuli myös Foreo Day Cleanser-puhdistusaine (15 ml). Täysikokoinen 100 ml:n puteli maksaa 30,95. Foreon nettisivut (klik). Foreo-kasvoharjoja myydään myös eleven.fi:ssä.


Taas jälleen kerran joulukalenterin sisältö on ollut huippuhyvä. Maksoin kalenterista reilut 80 euroa ja siitä paljastuneet tuotteet ovat tähän mennessä olleet jo reilusti yli tuon summan. Jännityksellä odotan mitä loput luukut sisältävät.

Oliko näissä luukuissa sinulle tuttuja tuotteita?En hyödy linkeistä mitenkään.

6 kommenttia:

 1. Tiesin jo etukäteen, että kalenterissa on mini-Foreo, joka hiukan houkutti minua. Mutta pysyn edullisemmissa konjac-sienissä, vaikka Foreo olisi varmaan tehokkaampi :)

  VastaaPoista
 2. Ohhoh. Tuo FOREO on kyllä aikas huikea juttu kalenterissa - itse onneksi omistan jo moisen, joten ei kalenterin hankkimatta jääminen niin hirmuisasti ainakaan tuon vuoksi lisääntynyt :D (mutta ehkä tämä kuitenkin sitten ensi vuonna pitää laittaa hankintaan!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Foreo oli huikea ylläri. En usko, että muuten olisin hankkinut sitä, mutta voi olla että jossain vaiheessa pitää hommata ladattava versio. :D

   Poista
 3. No siis wau tota 12 päivän luukkua!!!! :o

  VastaaPoista