maanantai 31. lokakuuta 2016

Sannabelle

Hyvää lokakuun viimeistä päivää eli  "virallista" Halloween-päivää! Tänään on luvassa vielä yksi kauhuun viittaava postaus, mutta sitten lupaan olla kirjoittamatta vähään aikaan mitään kauhuun liittyvää. En ole ikinä kokeillut maskeeraamista, mutta halusin silti kokeilla jonkinmoisen Halloween-meikin tekoa ja tässä on tulos. Ei saa nauraa, tämä on mun ensimmäinen väkerrys tällä saralla.

Tässä on Sannabelle, nukke, joka on ollut vuosikymmeniä ullakolla pölyttymässä, sillä kuka nyt tuon näköisen nuken kanssa haluaisi leikkiä...


Inspiraationa meikkiin toimi Annabelle-kauhuleffan samanniminen nukke. Uskokaa tai älkää, Annabelle on oikeasti olemassa oleva nukke. Tässä hieman taustaa:
Toisin kuin elokuvassa, oli alkuperäinen Annabelle-nukke varsin tavallisen näköinen räsynukke, jonka sen alkuperäinen omistaja Donna sai ollessaan collegessa. Tämän jälkeen nukke alkoi liikkua ja jopa jättää lappuja Donnalle sekä tämän kämppikselle. Lopulta nukke hyökkäsi heidän ystävänsä kimppuun, mikä johti manaajan kutsumiseen paikalle. Manaus ei kuitenkaan onnistunut, vaan demoni asustaa kertomuksen mukaan yhä nukessa, joka on visusti lukkojen takana. (Lähde: episodi.fi)

Annabelle löytyi vielä jokin aika sitten Netflixistä, mutta nyt se on näköjään  poistunut valikoimasta.


Myös aloittelijan on helppoa tehdä scary doll-meikki. Multa ei löydy mitään maskeerausvälineitä, vaan koko meikki on tehty meikeillä, joita käytän myös ihan normimeikkiin.

Pohjamaalina toimii MACin Studio Fix Powder Plus-meikkipuuteri (sävy NC20). Sudin vielä sinne sun tänne Isadoran Smoky Eyes-paletin toisiksi vaaleinta sävyä, joka on hieman harmahtava. Varjostukset tein paletin kolmella tumimmalla sävyllä. Käytin palettia myös suttuiseen silmämeikkiin. Luomille laitoin näiden sävyjen lisäksi myös Urban Decayn Vice XX Reload-paletin punaista Gashia.


Rajauksiin ja kulmakarvoihin käytin NYXin Slide On-kynää (Jet Black) ja L'Orealin Super Lineriä (Black). Alaluomen täytin NYXin Jumbo-kynällä (Milk) ja siihen päälle Isadoran vaaleaa luomiväriä. Ripset ovat Red Cherryn neljäysit. Poskipuna on The Balmin 'How Bout Them Apples-paletin sävyt Pie & Cobbler.


Violetti peruukki ei kuulu Annabellen lookkiin, mutta Sannabellella on violetit hiukset. Olin yksin kotona kun tein tämän meikin ja kun mun mies tuli kotiin, se oikeesti pelkäsi mua. Varsinkin hämärässä tämä meikki toimi juuri niin kuin pitikin. :)


Hauskaa Halloweenia!


12 kommenttia: