maanantai 10. lokakuuta 2016

NYXin Ombre Lip Duot testissä

Hiustenvärjäyksestä tuttu ombré-trendi on nyt saavuttanut huulimeikit. Tykkään pysytellä omalla mukavuusalueellani hiusasioissa, mutta huulimeikissä liukuvärjäystrendi on mulle tervetullut. Sain maahantuojalta testiin NYXin Ombre Lip Duo-huulipunakyniä, joilla ombré-huulet on helppo saada aikaan. Kaikki varmasti tietävät vanhan meikkikikan, jossa huulten keskiosaan lisätään vaaleampaa sävyä, jolloin huulet näyttävät täyteläisemmiltä. Tässä jutussa on sama idea. Mä olen todella innoissani tästä trendistä, sillä huuleni ovat aika kapeat ja tällä ombré-tyylillä meikatessa saan huijattua itselleni täyteläisemmät huulet.


Ombre Lip Duot ovat kaksipäisiä huulipunakyniä, joissa toisessa päässä on kapea huultenrajauskynä ja toisessa päässä leveämpi huulipuna. Jokaisessa kynässä on kaksi sävyä, jotka sointuvat yhteen.


Huulipunakynä on pakattu pahvipakkaukseen, jossa on selkeät esimerkkikuvat, siitä mitä tuotteella on tarkoitus saada aikaan. Homma on yksinkertainen: rajaus tummemmalla sävyllä ja huulten keskiosaan vaaleampaa sävyä. Oman maun mukaan voi säädellä kuinka voimakkaan liukuväriefektin haluaa saada aikaan. Itse teen paljon paksummat rajaukset kuin pakkauksen esimerkkikuvissa. Ombre Lip Duon kanssa ei tarvitse käyttää sivellintä, mutta itse tykkään häivytellä sävyjen rajoja siveltimellä.


Huulipunapakkaus on liukuvärjätty huulipunan sävyiseksi, joten ei tervitse arpoa mikä sävy on kyseessä. Tummemmasta päästä löytää rajauskynän ja vaaleammasta huulipunan. Ylläolevasta kuvasta näkee, kuinka paljon tuotetta kynästä löytyy. Huulipunaa on 0,45 grammaa ja rajauskynää 0,14 grammaa.


NYXin virallinen sävykuvaus Hollywood & Winesta on hot pink lipstick with deep red-violet lip liner. Yleensä vierastan noin kirkkaan pinkkiä huulipunaa, mutta tummemman rajauksen ansiosta tästä tuli yksi suosikeistani. Sävyt sulautuvat todella hyvin yhteen. Tämä on täydellinen syyspuna mulle! Hollywood & Winessa sävyn molemmat päät ovat pehmeitä, voidemaisia ja helposti levittyviä.

Hollywood & Wine

Razzle & Dazzlen virallinen sävykuvaus on pinky peach lipstick with bright red lip liner. Kuvassa sävyt näyttävät hyvin samansävyisiltä, mutta livenä huulipuna näyttää kylmältä pinkiltä ja huultenrajauskynä oranssihtavalta punaiselta. Olin varma, etten tykkäisi tästä kombosta. Huulilla tämä kuitenkin toimii, vaikka on enemmän kesäsävy. 

Razzle & Dazzle

Ginger & Nutmegin virallinen sävykuvaus kuuluu yellow mid-toned nude lipstick with burgundy lip liner. Ennen testaamista luulin, että tykkäisin tästä eniten, sillä normaalisti käytän eniten nuden ja rusehtavan sävyisiä huulipunia. Ginger ja Nutmeg jäi kuitenkin toisten sävyjen varjoon, vaikka rajaussävy onkin todella kaunis ruskeanpunainen. Tässä kombossa rajauskynän ja huulipunan sävyero on omaan makuuni liian iso. Tätä sävyä käyttäessä on vaara tulla sellainen "söin juuri ja vain huultenrajauskynää jäi huulini"-lookki. 

Ginger & Nutmeg

Cinnamon & Spice on NYXin mukaan warm rose lipstick with wine lip liner. Mä rakastan juuri tällaisia punaruskeita sävyjä! Huulipuna voisi toimia hyvin Ginger & Numegin rajauskynän kanssa. Tämä on Hollywood & Wine-sävyn ohessa suosikkisävyni. 

Cinnamon & Spice
Ombre Lip Duojen koostumus on pehmeän voidemainen ja ne levittyvät tasaisesti. Pysyvyys on yllättävän hyvä, vaikka syömistä ne eivät kestä kovin hyvin. Molempia sävyjä pitää lisätä ruokailun jälkeen. Ombre Lip Duon hyvänä puolena on se, että rajauskynä ja huulipuna löytyvät samasta paketista. Ei ainakaan jompi kumpi pääse unohtumaan matkasta.

Ombre Lip Duot saapuvat kauppoihin (tai ovat jo saapuneet) tässä kuussa ja niitä saa 12 eri sävykombossa. Hintaa näillä on n. 12 euroa.Ovatko Ombre Lip Duot sinulle tuttuja? Mitä mieltä olet yleensäkin liukuvärjäystrendistä huulissa?

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta.


12 kommenttia:

 1. Razzle & Dazzle on niin upea pari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jotenkin arvasin, että sä tykkäisit siitä sävystä. :)

   Poista
 2. En ole paljonkaan tehnyt ombre-huulia, jollei sitten ihan vahingossa ole tullut sellaisia;) Ombre-huulet on minusta ihan kivat. Nyxin punista Ginger ja Nutmeg on mun lempparipari.

  VastaaPoista
 3. Hollywood & Wine mun on ihan pakko saada! Ai että miten kaunis sävy<3 Tosi kattava postaus, oli kiva lukea sun mielipiteitä näistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kuulla, että tykkäsit. :) Hollywood & Wine on todella kaunis sävy. Minäkin, joka normaalisti fanitan nudepunia, ihastuin tuohon sävyyn ihan täysillä.

   Poista
 4. Hollywood & Wine mun on ihan pakko saada! Ai että miten kaunis sävy<3 Tosi kattava postaus, oli kiva lukea sun mielipiteitä näistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsit niin paljon, että kommentoit kahdesti! :D :D vitsivitsi! :)

   Poista
 5. Mä en ole tällaisista kuullutkaan, mut vaikuttaa tosi mielenkiintoisilta. Cinnamon & Spice on näistä mun suosikki, mutta muutkin näyttää tosi kivoilta. :)

  VastaaPoista
 6. Ihania sävyjä! Mulle Razzle&Dazzle ja Hollywood&Wine. :)

  VastaaPoista