perjantai 16. syyskuuta 2016

Vähän syksyisempää

Viime aikojen postaukseni ovat olleet New York sitä, New York tätä, joten nyt on korkea aika kirjoittaa jostain ihan muusta. Älkää peljätkö, ensi viikolla on tiedossa lisää NY-postauksia matkakertomuksen neljännen osan merkeissä ja muutamat ostoksetkin ovat esittelemättä. Nyt siis tämän päivän aiheeseen, joka on päivän meikki. Syksyn ja talven ainoita hyviä puolia on se, että voi meikata voimakkaammin kuin kesällä. Eihän kukaan tietenkään kiellä meikkaamasta voimakkaasti myös kesällä, mutta itselleni se ei sovi (ainakaan päivämeikeissä, bilemeikit ovat sitten erikseen). Joku voisi sanoa, ettei tämä päivän meikki ole nähnytkään voimakasta. Noh, kevyiden kesämeikkien jälkeen tämä on minulle voimakas meikki, tai ainakin hyvä alku syksyisemmille meikkilookeille.


Silmämeikin tein kokonaan The Balmin Balm Jovi-palettilla. Halusin ottaa paletin käyttöön taas, sillä se on varsin näppärä: samasta paletista löytyy luomivärit, poskipuna, korostusväri sekä voidemaiset huuli/poskipunat. Olen tehnyt Balm Jovista myös arvostelun ja se löytyy täältä.


Pahoittelut, että silmän lähikuvat ovat mitä ovat. Ylempi kuva on otettu 45-millisellä linssillä, joka ei todellakaan ole paras mahdollinen linssi lähikuviin (vaikka muuten onkin ihan huippulinssi). Alempi silmäkuva on räpsäisty kännykällä. Kanssabloggaajat, millä te otatte lähikuvia silmämeikistä?

Luomet ovat pohjustettu The Balmin Put A Lid On It-pohjustajalla ja Adagio-sävyllä. Sisänurkasta löytyy Third Eye Blinded. Luomivaossa on Allegro, liikkuvan luomen keskiosassa rem ja ulkonurkassa Moderato ja The Stroke. Alaluomelta löytyy sävyt Moderato ja Presto. Yläluomen rajaukseen käytin The Strokea.


Korostusvärinä ja poskipunanan käytin Balm Jovin Solid Gold ja Don't You Want Me-sävyjä. Kasvoni näyttävät todella kalpeilta, sillä unohdin käyttää aurinkopuuteria. Mitäpä pienistä. Eikös posliini-iho ole ollut ainakin jossain vaiheessa muotia?

Muut meikissä käytetyt tuotteet:

MAC Studio Fix Powder Plus Foundation, NC20
MAC Lipstick, Brave
MAC Lip Pencil, Soar
Benefit Roller Lash
NYX Micro Brow Pencil, Ash Brown
NYX Eyebrow Cake Powder, Taupe/Ash

Kuvien perusteella tämä meikki menisi ihan hyvin kesälläkin päivämeikistä, mutta livenä tämä näyttää paljon voimakkaammalta meikiltä.


Muuttuuko meikkilookkisi syksyn tultua tummempaan suuntaan?

6 kommenttia:

 1. Kaunis meikki. Silmien osalta ei muutu, koska en meikkaa niitä yhtään enempää, mutta huulipunia saatan alkaa käyttämään tummempia ja syvempiä ja kesäoranssit jää vähän paitsioon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mullakin on kesähuulipunia, joita en pahemmin talvella käytä.

   Poista
 2. Mulla taas on suht voimakas meikki kesät talvet:D No, ehkä johonkin vakavahenkiseen tilaisuuteen laitan hillitymmän meikin.

  Sävyt Moderato ja rem on ihania. Tykkään just tuollaisista vähän "kanervametsikkö" -väreistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli pitkä tauko etten meikannut ollenkaan violetin sävyillä, mutta olen taas alkanut tykkäämään niistä.

   Poista
 3. Minä kaivan esiin tummemmat huulimeikit ja siirryn silmämeikissä klassisimpiin sävyihin. Kaunis meikki :)

  VastaaPoista