maanantai 22. elokuuta 2016

NYXin Extra Creamy-huulipunat

Nyxin Extra Creamy Lipstickit ovat perinteisiä perushuulipunia. Ne ovat voidemaisia, helposti levittyviä ja ne eivät kuivata huulia. Extra Creamy-nimi saa aikaan mielikuvan paksusta ja voidemaisesta huulipunasta, mutta huulipuna tuntuu huulilla silkkisen kevyeltä ja pehmeältä.


Tällä hetkellä mattahuulipunat, varsinkin nestemäiset mattahuulipunat, ovat suurinta huutoa. Tykkään joistain mattapunista, mutta mieluiten käytän perinteisiä huulipunia. Nestemäiset huulipunat voivat ovat olla aikamoinen pain in the ass, tai pikemminkin pain in the lips, kun ne kuivuvat ja alkavat kiristää huulia. Extra Creamy-huulipunien kanssa tätä ongelmaa ei ole.


Extra Creamy-huulipunat ovat pakattu mustaan, muoviseen hylsyyn. Tykkään näissä pakkauksissa siitä, että näen heti minkäsävyisestä huulipunasta on kyse. Testasin irtoaako pohjan väriosio ja irtosihan se. Jos huulipuna loppuu, niin alakerrasta löytyy pieni extravarasto. En tiedä onko sillä oikeasti muuta funktiota, kuin näyttää huulipunan sävy. Huulipuniahan ei kannata lainailla kenellekään, mutta tuo pieni värisäiliö voisi toimia "kaverille kanssa"-huulipunana. Ei tarvitse pelätä, että pöpöt leviävät.


Sävyjä on moneen makuun, syvästä burgundinpunaisesta hattarapinkkiin. Sokoksen nettikaupassa saatavilla on 27 sävyä. Jyväskylän Sokoksella Extra Creamy-huulipunia oli myynnissä vain paria sävyä. Itseltäni sävyjä löytyy kolme. Esittelen ne parhausjärjestyksessä:

(En ole käyttänyt huultenrajauskynää huulikuvissa. Kuvat on otettu luonnonvalossa.)


1. THALIA


Ostin Thalian jo keväällä, mutta se oli jäänyt täysin käyttämättä. Olin swatchannut testeriä käteeni kaupassa ja ihastunut sävyyn. Syystä tai toisesta se unohtui kaapin pohjalle. Muutama päivä sitten Thalia osui käteeni ja kokeilin sitä ensi kertaa huulilleni. Se oli huulipunarakkautta ensisilmäyksellä. Thalian sävykuvaus Nyxin nettisivuilla on muted mauve. Thalia on täydellinen sävy, joka käy lähes kaikenlaisten silmämeikkien kanssa. Veikkaan, että tästä tulee yksi syksyn lempihuulipunistani.


2. TEA ROSE


Tea Rose oli ensimmäinen Extra Creamy-huulipunani. Tilasin sen netistä ja kuvittelin saavani Thalian sävyisen huulipunan. Vaikka sävy ei ollut aivan sitä mitä hain, tykkään tästä todella paljon. En saanut vangittua kuvaan Tea Rosen oikeaa sävyä, joka on selkeästi pinkimpi, kuin miltä se kuvassa näyttää. Nyxin nettisivuilla sitä kuvataan muted plum with blue undertones. Olen käyttänyt Tea Rosea tässä meikissä.


3. INDIAN PINK


Krääh.. mitä tästä sävystä voisi sanoa. Olen joskus tykännyt tällaisista persikkaisista shimmerhuulipunista, mutta en enää. Periaatteessa tämä on ihan kaunis kesäsävy, mutta se ei vaan toimi huulillani. Indian Pink on muistutus siitä, että käteen testattu huulipuna ei välttämättä näytä hyvältä huulilla. Koostumus on selkeästi heikompi kuin Thalian ja Tea Rosen. Se kerääntyy helpommin suupieliin ja juonteisiin. Tässä päivän meikki-postauksessa minulla on huulillani Indian Pinkiä. Nyx kuvailee sävyä sanoin peachy pink with gold shimmer.


Thalia, Tea Rose & Indian Pink

Huulipunat eivät ole mitään extrakestäviä, mutta hinta-laatusuhteeltaan aivan mainioita. Tykkään ennemmin lisätä huulipunaa aina silloin tällöin, kuin tuskailla liian kuivan huulipunan kanssa. Mielestäni tällaiset creamy-huulipunat kuluvat huulilta pois kauniimmin kuin mattapunat. Extra Creamy-huulipunat maksavat  Sokoksella ja Elevenillä 5,90 € ja Pretty.fi:ssä 6,20 € (en hyödy linkeistä mitenkään).


Ovatko Nyxin Extra Creamyt sinulle tuttuja?

8 kommenttia:

 1. Mulle nämä eivät ole tuttuja, mutta tykkään NYXin huulipunista muuten. En itsekään ole mikään nestemäisten huulipunien suurin fani, vaan mattapunienkin kohdalla suosin mielummin perinteistä huulipunaa. Yleensä tykkään nudesävyistä juurikin kermaisina ja tummemmista sävyistä sitten mattaisina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että nestemäiset mattahuulipunat näyttävät hyviltä vain täydellisyyten asti käsitellyissä instagramkuvissa (tai sitten olen käyttänyt vain huonoja nestemäisiä huulipunia). :)

   Poista
 2. Tea Rose on kyllä nätti, todella klassinen sävy. :)

  VastaaPoista
 3. Thalia on näistä eniten mun mieleen! :) Itse en siis omista NYXiltä vielä yhtäkään punaa, mutta hinta kun on noin halpa, niin ei ole enää syytä olla kokeilematta :D

  PS. Löysin juuri blogiisi ja klikkasinkin jo itseni seuraajaksi! En ollut sun blogiin ennen törmännytkään. Kiva saada uutta luettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyxillä on myös huonolaatuisia huulipunia, mutta näistä tykkään ja voin suositella näitä muillekin.

   Tervetuloa lukemaan blogiani. Kiva saada uusia lukijoita. :) Mä olen lukenut sun blogiasi jo jonkin aikaa. :)

   Poista