lauantai 6. elokuuta 2016

Jokapaikan perusmeikki (summer edition)

Kesä on mennyt  meikkauksen suhteen hyvin hiljaisesti. Meikkasin heinäkuussa "kunnolla" vain pari kertaa ja nekin meikkaukset johtuivat siitä, että olin menossa rippijuhliin tai synttäreille. Useampina päivinä kasvoiltani löytyi vain aurinkorasvaa.

Joskus nuorempana saatoin vetää lähes täyden sotamaalin rannalle. Sitten syksyllä oli ruskettunut kaikkialta muualta paitsi kasvoista. Tänä kesänä en ole kertaakaan käynyt rannalla ottamassa aurinkoa. Jos olen ollut kotona hyvän sään aikaan, olen ottanut aurinkoa parvekkeella. Tämänhetkinen rusketukseni on aika yläpäävoittoista: rintakehä, kädet, yläselkä ja kasvot ovat saaneet vähän väriä, muuten olen aivan kalkkilaivan kapteeni.

Tykkään meikata enemmän talvella, jolloin kasvoni rasvoittuvat vähemmän ja voimakkaampia sävyjä on luontevampaa käyttää. Ne muutamat kerrat kun meikkasin ihan huvikseni, meikkasin samaa kaavaa noudattaen ja lopputulos oli joka kerta tämäntyyppinen:Meikkipohjana on Cliniquen Age Defense BB Cream (sävy 02). Tykkään tosi paljon tästä BB-voiteesta, sillä se peittää sopivasti ja aurinkosuojakerrointa löytyy 30. Normaalisti käytän kasvoillani suojakerrointa 50. Otan vastaan vihjeitä hyvästä BB-voiteesta, jossa on suojakerroin 50. :)
Silmämeikki on minimaalinen (ainakin oman mittapuuni mukaan). Tässä luomiltani löytyy Smashboxin Full Exposure-paletin ruskeita ja beigejä sävyjä. Alaluomella on Urban Decayn Mildew-sävy. Ripsivärinä olen käyttänyt Sensain Volumising mascaraa, koska se vaan on niin hyvää! Kaikista kokeilemistani ripsareista, se on ehdottomasti paras. Se pidentää ja erottelee ripset, ei levahda ja lähtee helposti pois.


 
Olen vaihdellut tätä peruslookkiani hieman erilaiseksi erivärisillä alaluomen rajauksilla. Esimerkiksi allaolevassa kuvassa meikkini taitaa olla muuten samanlainen, paitsi alaluomen rajauksena olen käyttänyt NYXin Slide On-kynän sävyä Azure.


Meikeissä käytetyt tuotteet:

Clinique Age Defense BB Cream SPF 30
NYX HD Finishing Powder
Essence Stay All Day Concealer (20 Soft Beige)

The Balm Mary-Lou Manizer
The Balm Bahama Mama
NYX Powder Blush (Summer Peach)

The Balm Put A Lid On It
Smashbox Full Exposure
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz (Taupe)
Sensai 38 Volumising Mascara

Isadora Perfect Lipliner (79 Subtle Nude)
Guerlain La Petite Robe Noire Lipstick (011 Beige Lingerie)
NYX Butter Gloss (Creme Brulee)Meikkaatko mieluummin kesällä vai talvella, vai onko vuodenajalla ylipäätään mitään väliä?2 kommenttia:

  1. Tosi kiva meikki. :)Sensain ripsari on myös oma suosikkini. Mä meikkaan suurinpiirtein yhtä paljon kesällä ja talvella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Sensai on <3 (nimenomaan se Volumising-versio).

      Poista