keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Silmämeikin pohjustusta voidemaisilla luomiväreillä

Tilasin Sleekin Primer-paletin jo helmikuussa Kosmetik4Lessiltä ja tässä tulee mietteeni tuosta paletista. Kyseessä on mineraalipohjainen luomivärin pohjustuspaletti, joka sisältää 12 voidemaista pohjustajaa eri sävyissä. Tätä ei ole testattu eläimillä. Sleekin omilla sivuilla lukee, että tämä sopii vegaaneille, mutta Pretty.fi väittää että ei sovi. Jokainen saa itse päättää kumpaa uskoa. Paletti on julkaistu jo vuonna 2011 eli mistään uutuudesta ei ole kyse. Primer-palettia ei kannata rinnastaa UDEPP:n kaltaisiin varsinaisiin pohjustajiin, vaan voidemaisiin luomiväreihin tai esimerkiksi Nyxin Jumbo-kyniin.


Pakkaus on samanlainen kuin muutkin Sleekin luomiväripaletit. Sävyt ovat pakattu mustaan, ohueen muovirasiaan, joka pysyy napakasti kiinni. Kuinka inhoankaan paletteja, jotka aukeavat itsekseen meikkipussissa!


Paletin sisäpuolella on kannen kokoinen peili sekä sivellin, joka on ehkä huonoin ja epäkäytännöllisin sivellin ikinä. Itse levitän tätä sormin. Sleekin luomiväripaleteissa minua ärsyttää, että ne kaikki näyttävät samalta. Toki pohjassa lukee paletin nimi, mutta olisi kivaa jos kannessa olisi joku juttu, josta nämä paletit erottaisi toisistaan. Toinen pieni ärsytys on se, että sävyjen nimet lukevat vain muoviläpyskässä, joka häviää todella helposti. Nämä voivat olla kustannuskysymyksiä. Sleekin meikithän ovat tunnetusti edullisia.


Itselläni on melko rasvoittuvat luomet. Käytän palettia niin, että levitän ensin Urban Decayn silmämeikinpohjustajaa ja sitten sopivaa Primer-paletin sävyä. Sitä kannattaa laittaa vain ihan ohut kerros ja vain liikkuvalle luomelle (ei kai kukaan haluaisikaan pohjustaa koko luomea violetilla!?). Jos tätä laittaa koko luomelle paksun kerroksen, on varmaa, että luomiväri paakkuuntuu luomivakoon. Primersävyn päälle levitän puuterimaisen luomivärin. Paletissa on sopivan laaja valikoima sävyjä käytettäväksi lähes kaikkien luomivärien kanssa. On sinistä, punaista, violettia, vihreää, ruskeaa jne.


Paletin avulla saan monista huonopigmenttisistä luomiväreistäni käyttökelpoisia ja se on ihanteellinen myös irtoglitterin tai irtopigmentin kiinnittämiseen. Silmämeikki Sleekin Primerin kanssa ei kuitenkaan kestä yhtä kauan ja yhtä hyvänä, kuin esimerkiksi UDEPP:n kanssa. Tämä saattaa kerääntyä luomivakoon, varsinkin jos sinulla on hyvin rasvaiset tai raskaat luomet.


Alla linkki muutamaan meikkilookkiin, joissa olen käyttänyt Sleekin Primer-palettia:
Meikki 1
Meikki 2
Meikki 3

Olen tyytyväinen palettiin. Se on hintaansa nähden hyvä ostos. Palettia voi helposti käyttää väärin (eli mättää sävyä luomelle liian paksun kerroksen) tai voi pettyä, jos kuvittelee ostavansa UDEPP:n kaltaisen pohjustajan.


Palettia on saatavilla edullisimmillaan hintaan 9,90 € Kosmetik4Lessiltä. Sleekin omilta sivuilta tilattaessa tämä maksaa 10,49 € ja Pretty.fi:n hinta on 13,90€.

Onko Sleekin Primer-paletti sinulle tuttu? Käytätkö voidemaisia luomivärejä tehostamaan silmämeikkiäsi?Disclaimer: En hyödy linkeistä mitenkään.

2 kommenttia:

  1. Ei ole. Käytän toisinaan, esim. Armanin Eye Tintiä alle ja siihen kerrostan vielä päälle luomiväriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle taas Armanin Eye Tint on tuntematon tuote. Kuulostaa kalliilta. :D

      Poista