keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

NYX Matte-huulipunat + swatchit

Tervetuloa kesäkuu! Ehdin heittämään talviturkin nipin napin toukokuun puolella, eli eilen. Vesi oli vielä todella kylmää. Tapanani on kesällä mennä uimaan heti juoksulenkin jälkeen. Kylmä järvivesi ei tunnu niin pahalta, kun hiki virtaa tuoreena pitkin otsaa. Sitten päivän postauksen aiheeseen. Taas on tiedossa Nyx-aiheinen postaus. Tällä kertaa kerron mietteitäni Matte-huulipunista. Täytyy sanoa jo heti alkuun, etten ole mattahuulipunien suurin ystävä. Joskus mattahuulet näyttävät (ainakin minulla) jotenkin päälleliimatuilta. Tykkään että huulissa on edes hieman säihkettä keskikohdalla antamassa syvyytta ja tuomassa illuusiota täyteläisemmistä huulista.Nyxin Matte-huulipunissa on erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Ne eivät kuivata huuliani kuten monet muut mattapunat, mutta pysyvyys on hyvä. Ruokailun jälkeen joudun korjaamaan huulimeikkiäni, mutta eipä se haittaa. Todennäköisesti jos korjattavaa ei olisi, huulipuna olisi huulilleni liian kuivaa. Huulipunan tuoksu on hieman outo, eikä millään hyvällä tavalla. Onneksi tuoksu ei pahemmin haittaa huulilla, mutta olisi kivaa, jos näissäkin olisi hyvä tuoksu kuten Butter Lipstickeissä.

Angel MLS13

Nyxin nettisivuilla sävyä kuvataan sanoin cardinal red. Kuvassa Angel näyttää aika puhtaalta punaiselta, mutta luonnossa siinä on enemmän pinkin vivahteita. Tämä pirteä ja raikas sävy on näistä suosikkini.


Euro Trash MLS19

Toinen suosikkini on punaruskea Euro Trash. Nyxin nettisivuilla sitä kuvaillaan dark pink-brown. Googlailin tätä sävyä pitkään, mutta kaikissa swatcheissa se näytti erilaiselta. Tilasin tämän netistä ja luulin tämän olevan vaaleampi nude. Siitä huolimatta olen todella tyytyväinen tähän sävyyn.


Natural MLS09

Toivottavasti kukaan ei tilaa tätä sävyä pelkän nimen perusteella, sillä tästä sävystä on luonnollisuus kaukana (ellei kylmästä sinertäviä huulia lasketa sellaisiksi). Älkää käsittäkö väärin, sävy on todella kaunis malva. Nyxin nettisivuillakin sitä kuvaillaan sanalla mauve.Couture MLS28

Tämä on ainoa Matte-huulipuna, jota pääsin swatchaamaan ennen ostopäätöstä. Tämä on myöskin ainoa näistä, jonka ostoa kadun. Tämä on vain liian vaalea minulle. Sävy on kädelle testattuna kaunis vaaleanpunainen, mutta minulle tämä ei sovi. Ehkä saan tämän toimimaan jonkin tummeman sävyn kanssa. Couture on muuten ainoa näistä sävyistä, joka näyttää livenä samalta kuin Nyxin nettisivuilla.Nyxiä saa tilattua esim. Pretty.fi:stä ja Cocopandalta. Netissä nähdyt swatchit eroavat paljon todellisuudesta, mutta kuten minun Couture-tapaus todistaa, edes testerin hypistely ja swatchaaminen ei välttämättä estä väärän sävyn valintaa. Sokoksella ainakin pääsee testaamaan näitä. Hintaa Matte-huulipunilla on noin 9,50 euroa.

Oletko jo testannut Nyxin Matte Lipstickejä?

6 kommenttia:

 1. Angel näyttää kivalta! Mulla on itselläni tumman viininpunainen Siren.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googlailun perusteella Siren näyttää upealta! :) Pitäisiköhän laittaa ostoslistalle..

   Poista
 2. Oon testannut ja sävy Perfect Red on mun suosikkipuna ikinä! Lisäksi multa löytyy Siren, Sweet Pink ja Merlot. Alabama ainakin olisi vielä ostoslistalla. Toisaalta mun tekisi mieli ostaa kaikki sävyt, niin hyvä tämä puna on :D Näissä on kyllä todella hyvä hintalaatusuhde. Puna levittyy huulille kuin unelma!

  Mulla ei pysy mikään huulipuna syömistä. En sitten tiedä, syönkö jotenkin epänormaalisti :D Edes superkuivattavat nestemäiset huulipunat, jotka saa poistaa vedenkestävän silmämeikin poistoaineella, eivät kestä syömistä täysin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tulee mieleen sun blogi Perfect Redistä. :D Mulla pysyy ne superkuivattavat huulipunat syömisen (tai riippuu mitä syön), mutta ne muuttuvat syömisen jälkeen huulilla entistä kuivemmiksi. En tykkää.

   Poista
 3. Kauniita sävyjä kyllä kaikki, tuosta vaaleimmasta tulee auttamatta mieleen Ruotsin miljonääriäitien Maria Montazami :) Sopii varmasti tummahkon silmämeikin kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, tosiaankin! Toi on just täydellinen Maria-huulipuna!! :D

   Poista