maanantai 20. kesäkuuta 2016

Keltainen katastrofi

Keltainen. Siinä on väri, jota käytän todella harvoin silmämeikissä. Ehkä siihen on hyvä syy ja sen näkee, kun katsoo näitä meikkikuvia. :) Kätköistäni löytyy kultaista ja helmiäistä vaaleankeltaista, mutta kunnon keltainen puuttui. Itseasiassa minulla ei ole ollut keltaista mattaluomiväriä ennen tätä kevättä, kunnes ostin Sleekin Del Mar II-paletin.


Tämä Sleekin paletin keltainen sävy on nimeltään Ibiza Rocks. Se on koostumukseltaan melko pehmeää ja riittävän pigmenttistä. Käytin kuitenkin luomivärin alla tuplapohjustajaa eli UDEPP:tä ja Sleekin Primer-paletin Money Honey-sävyä. Yläluomella on Ibiza Rocksin lisäksi Ushuaia-sävyä sekä Sleekin Solstice-korostusväripaletin sävyä Subsolar.


Ylaluomiin tein rajaukset L'Orealin mustalla geelivärillä. Alaluomella on Nyxin mustaa kajalia ja mustaa luomiväriä Urban Decayn Naked 2-paletista.Tästä piti tulla hempeä kesämeikki, mutta ei se nyt aivan sellaiselta näytä. Se vaan on liian.. keltainen. Kuvissa meikki näyttää ihan siedettävältä, mutta tosielämässä peruspäivämeikkinä, no way! Keltainen sävy toimii paljon paremmin, jos sitä käyttää esim. vihreän, ruskean tai mustan kanssa, mutta pelkkä keltainen luomiväri silmissä.. En tykkää.

Tuotteet, joita käytin meikissä.


Mitä mieltä olet keltaisesta väristä silmämeikissä?

6 kommenttia:

 1. Keltainen ei oo kyllä helpoin mahdollinen väri silmämeikissä, mutta varsinkin just yhdistettynä muihin väreihin se kyllä toimii :) Toi sun meikki ei kuvissa näytä yhtään pahalta, päinvastoin tykkään tosta! Keltainen väri päätyy mulla aika harvoin luomille, mutta pitääkin ehkä tän sun meikin innoittamana koittaa väsätä joku kivan kesäinen meikki, jossa on myös tota keltaista mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan ole helppo väri! :D Meinasin etten edes julkaise näitä meikkikuvia, mutta en jaksa olla liian itsekriittinen. :) Seuraavalla kerralla kun laitan keltaista luomiväriä, laitan suosiolla jotain muutakin sävyä mukaan. Tee ihmeessä keltainen silmämeikki-postaus. :)

   Poista
 2. Hyvä että julkaisit! Meikissä ei ole mitään vikaa :) mutta en minäkään käytä pelkkää keltaista vaan usein vaikkapa vihreää tai violettia kaverina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Toi oli eka (ja todennäköisesti viimeinen) kerta kun meikkaan pelkällä keltaisella. :D

   Poista
 3. Keltainen ei kyllä ole munkaan suosikki silmämeikissä, mutta välillä repäisen ja teen Lukon peliin sinikeltaisen silmämeikin :D Näyttää ihanan pirteältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistan sen sun Lukko-meikin, jonka esittelit blogissasi. Se näytti hyvältä! :)

   Poista