torstai 23. kesäkuuta 2016

Juhannusneito

Tänään on juhannusaaton aatto ja ainakin täällä Keski-Suomessa sataa vettä. Toivottavasti ennusteet pitäisivät paikkansa ja saisimme huomenna juhannusaattona viettää keskikesän juhlaa lämpimissä ja aurinkoisissa merkeissä. Suunnitelmiini kuuluu ulkoilua, saunomista, uimista, hyvää ruokaa ja juomaa, unohtamatta maailman parasta seuraa. Todennäköisesti en meikkaa juhannuksena, mutta jos meikkaisin, se meikki oli jotain tällaista: hempeitä värejä, kevyt meikkipohja, olemattomat rajaukset silmissä. Siis sellainen viaton juhannusneito-lookki. :D


Tein silmämeikin Urban Decayn XX Vice Ltd Reloaded-paletilla. Täytyy taas hehkuttaa sitä. Olen täysin rakastunut siihen palettiin. Siinä on niin upean monipuolinen sävyvalikoima ja luomivärit ovat taattua UD-laatua.


Liikkuvalle luomelle sekä alaluomelle laitoin Acid Rainia ja Mildewiä. Nämä vihreän sävyt ovat paletin kauneimpia. Periaatteessa olisin voinut nimetä tämän postauksen homeiseksi happosateeksi. Urban Decaylla osataan nimetä luomivärit! Kulmaluulla on Anonymous ja silmän sisänurkassa Midnight Cowboy. Rajaukset tein Nyxin Slide On-kynällä (sävy Brown Perfection) ja päälle tuputtelin vielä XX Vice-paletin Twice Bakedia.


Huulillani minulla on yksi kesän suosikkihuulipunistani eli Cliniquen Long Last Lipstick. Siitä minulla on sävy Pink Peach ja sen nimi kuvaa sitä täydellisesti. Olen saanut tämän lahjaksi viime kesänä, joten en tiedä onko sitä enää saatavilla.


Meikkipohjan pyrin pitämään melko ohuena ja mattapintaisena. Meikkivoiteena käytin L'Orealin Cushion-meikkivoidetta. Tästä minulla on kaikista vaalein sävy.. ja silti kaulani näyttää paljon vaaleammalta. Kaulani ei nähtävästi vain rusketu. :)


Alla olevassa kuvassa on loput meikissä käytetyistä tuotteista. TheBalmin pohjustajasta teen myöhemmin oman postauksen.


Blogi hiljenee nyt muutamaksi päiväksi, mutta ensi viikolla palataan asiaan. Mukavaa ja rentouttavaa juhannusta kaikille!

2 kommenttia: