keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Jo on kuorinta-aineella tehoa

Kävin Sokoksella etsimässä itselleni kasvojen kuorinta-ainetta ja ystävällinen myyjä tuli auttamaan minua. Pyysin, että hän esittelisi minulle edullisia kuorinta-aineita. Sana "edullinen" taisi jäädä myyjältä kuulematta, sillä hän alkoi esitellä minulle Cliniquen ja Biothermin tuotteita. Olin ajatellut jotain Lumenen tai Herbinan hintaluokkaa... Kuuntelin kiltisti esittelyä ja sain lopulta tietää myös edullisimmista tuotteista, mutta myyjän hehkuttama Philosophyn Microdelivery Resurfacing Peel vaikutti niin hyvältä, että päädyin ostamaan sen.


Kyseessä on kaksivaiheinen c-vitamiinikuorinta-aine, joka yhdistää kemiallisen ja mekaanisen kuorinnan. Tuotteesta luvataan, että se tasoittaa, kirkastaa sekä pehmentää ihoa. Tätä suositellaan auringon vaurioittamalle, hyperpigmentoituneelle (eli pisamanaamaisille) ja ikääntyvälle iholle. Kärsin kahdesta edellämainitusta asiasta, joten tämä vaikutti juuri minulle sopivalta.


Vaihe 1: C/peptide resurfacing crystals. Tässä tapahtuu mekaaninen c-vitamiinikuorinta. Tuotetta levitetään teelusikallinen puhtaalle iholle ja hierotaan minuutin ajan hellävaraisesti. Vältä hieromasta ainetta silmänympärysalueelle.

Vaihe 2: Lactic/salicylic acid activating gel. Toisessa kuorinnan vaiheessa hapot kuorivat ihoa. Tuotetta annostellaan teelusikallinen kämmenelle, hierotaan sormenpäihin ja levitetään kasvoille c-vitamiinikuorinnan päälle. Tässä vaiheessa geeli aktivoituu ja vaahtoutuu. Älä säikähdä iholle nousevaa lämmön tunnetta, se kuuluu asiaan. Vaahto jätetään iholle 2-3 minuutiksi, jolloin vaikuttavat ainesosat imeytyvät ihoon. Lopuksi kasvot huuhdellaan lämpöisellä vedellä.


Koska tuote sisältää AHA-happoja, kannattaa välttää auringonottoa seuraavina päivinä ja käyttää korkeasuojakertoimisia aurinkotuotteita.

Vaiheen 1 c-vitamiinikuorinnassa on kaunis keltainen väri ja ihana appelsiinin tuoksu. Itse aine paksua ja siinä todellakin tuntuu kuorivat kiteet. Ne ovat kuin terävää hiekkaa. Vaiheen 2 happokuorinta on koostumukseltaan kirkasta geeliä.


Ensimmäisellä käyttökerralla hinkkasin ainetta liian kovaa ihooni (vaikka käyttöohjeissa nimenomaan puhutaan hellävaraisesta hieromisesta), sillä poskiini tuli karheita kohtia, mitä ei ollut ennen kuorinta-aineen käyttöä. Kannattaa siis olla varovainen, varsinkin jos sinulla on herkempi iho. Muuten olen todella tyytyväinen tähän tuotteeseen. Ihoni ei ole ikinä minkään kuorinta-ainekäsittelyn jälkeen tuntunut yhtä pehmeältä.

 
Rakastan tuotteen aikaansaamaa tunnetta iholla, mutta en tykkää sen kaksivaiheisuudesta. Jotenkin ärsyttää pelata kahden purnukan kanssa: ihmetellä kumpaa pitikään laittaa ensin ja kuinka monta minuuttia mitäkin piti hieroa. Eihän tämän käyttö nyt niin monimutkaista ole, mutta kuorin ihoani kerran kahdessa viikossa, joten ehdin aina unohtaa miten tätä käytettiinkään. Microdelivery Peeliä suositellaan viikottain käytettäväksi, mutta itse en uskalla käyttää sitä niin usein.

Pieni vinkki: kannattaa poistaa 2-vaiheen putelista se muovikalvo. Joku (kröhöm) ei tajunnut poistaa ja ihmetteli miten huonosti geeliä tulee pullosta...


Philosophyn Microdelivery Peel-kuorintaa saa ainakin Sokoksilta. Katsoin, että nettikaupassa on myynnissä vain normaalikokoinen pakkaus, 60 g + 60 ml. Hintaa sillä on huikeat 78,50 €!! Huh, huh.. Voin jo heti sanoa, että EN aio ostaa tätä uudelleen ainakaan tuolla hinnalla. Oma Microdelivery Peel-pakkaukseni on pienempi versio, 30 g + 30 ml. En muista tarkkaa hintaa, mutta se oli n. 30 euroa.

Mitkä ovat omia kuorinta-ainesuosikkejasi?

8 kommenttia:

 1. LivBoxista oon saanut pariin kertaan näytekoon tosta kuorintakaksikosta ja siis olihan se ihan älyttömän hyvää tavaraa! Tosiaan siinä ensimmäisessä vaiheessa saa kyllä olla ihan supervarovainen, ettei raavi ihoaan liikaa. Muakin hieman ärsytti se kahdella tuotteella näpertely, mutta olihan se lopputulos kieltämättä aika hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tää on tullut LivBoxixta! Mä olin tottunut tehottomiin kuorinta-aineisiin, joten ajattelin hieroa oikein kunnolla, että varmasti tehoaa.. Se on hassu juttu miten meikkaamisessa oikein nautin kun pääsen käyttämään monia eri tuotteita, mut ihonhoidossa taas ärsyttää, jos kuorinta-aine on 2-vaiheinen.

   Poista
 2. Tää on kyllä tehokas kuorinta, itse ehkä kerran kuussa laitan iholle. Kesän ajattelin pitää taukoa juuri tuon auringon varomisen vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Nyt olisi hyvä sauma käyttää tätä kuorintaa, koska näin kylmillä keleillä ei tule otettua aurinkoa (eikä muutenkaan oleiltua ulkosalla).

   Poista
 3. Vaikuttaa tehokkaalta:) Hankala juuri herkkäihoiselle ja vaikka tuota himoitsisin,niin couperosa vähän hillitsee ostohaluja:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tehokkain kuorija mitä olen testannut. Jos on couperosa, niin ei tosiaan kannata ostaa tätä.

   Poista
 4. Mä olen saanut tämän Livboxin mukana (näytepusseja tosin), mutta tykkäsin tosi paljon. Supertehokasta, eikä ihoani erityisemmin kuumottanut tai punoittanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tää aiheuttaa pientä lämmön tunnetta kasvoilla. Ihoni tosin reagoi kaikenlaisiin ärsykkeisiin tosi helposti.

   Poista