tiistai 14. kesäkuuta 2016

#huulipunavallankumous

Oletteko huomanneet, että huomenna 15.6. on Suomen Sydänliiton järjestämä Huulipunavallankumous? Haastan kaikki lukijani osallistumaan tähän tapahtumaan. Jos et halua julkaista kuvaasi sosiaalisessa mediassa, niin toivottavasti olet hengessä mukana punaamalla huulesi muuten vain.Tässä vielä tietoa Sydänliiton Facebook-sivuilta:

Osallistu huulipunavallankumoukseen ja näytä, että naisten sydänterveys on sinulle tärkeää ja siitä kannattaa pitää huolta. Viime vuonna Huulipunavallankumouksessa oli mukana yli 33 000 osallistujaa – pistetään tänä vuonna paremmaksi!

Osallistuminen on helppoa: Punaa huulesi keskiviikkona 15.6., ota kuva ja julkaise se Huulipunavallankumouksen Facebook-tapahtumasivulla. Liitä mukaan #huulipunavallankumous.

Sydänsairaudet ovat naisten yleisin kuolinsyy, ja ne yleistyvät entistä nuorempien naisten keskuudessa. Joka vuosi 11 000 naista kuolee sydänsairauksiin.
Huulipunavallankumouksen avulla Sydänliitto haluaa tehdä tätä tärkeää asiaa näkyväksi ja kannustaa naisia pitämään huolen oman sydämensä hyvinvoinnista. Voit tukea työtämme myös lahjoittamalla naisten sydänterveydelle. 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti