maanantai 16. toukokuuta 2016

Uusi kulmatuotelempparini NYXiltä

Olen meikannut kulmakarvojani vuosikausia enemmän tai vähemmän onnistuneesti. Ensimmäinen kulmatuotteeni oli Yves Rocherin puuterimainen kulmaväri. Se oli silloin mielestäni huipputuote. Sitten sen valmistus lopetettiin ja siirryin käyttämään eri merkkien kulmakyniä. Viimeisimpänä käytössäni on ollut Anastasian Brow Wiz, joka oli pienoinen pettymys (lisää siitä tässä postauksessa) ja Isadoran puuterimainen kulmapaletti, joka on kulmiini aivan liian tummaa. (Isadoraa on saatavilla vain yhdessä sävyssä).


Minulta löytyy myös Nyxin Tame & Frame Brow Pomade, mutta vahamaiset kulmavärit eivät ole mun juttu. En vaan saa sillä hyvännäköistä lopputulosta. Kulmakynistä tykkään, mutta pelkällä kynällä kulmien teko tuntuu työläältä. Nyxin Eyebrow Cake Powder-kulmaväripaletti vaikutti hyvältä, joten päätin testata sitä. Se sisältää kaksi puuterimaista kulmaväriä, kulmavahan, siveltimen sekä spiraaliharjan. Rasia on muovinen ja näppärän pieni. Tuotetta tässä on 2,65 g. Ostin sävyn Taupe/Ash, joka näytti sopivan luonnolliselta ja neutraalilta.

Isadora vs. Nyx

Itselleni paletin siveltimet ovat liian lyhyet. Lisäksi viistopäisen harjan harjakset ovat liian kovat ja muoviset. Spiraaliharja on ihan ok, mutta käytän mieluummin Brow Wizin harjaa. Isadoran Perfect Browsissa on parempi viistopääharja. Taidanpa siirtää sen Nyxin rasiaan.

Isadoran Perfect Brows vs. Nyxin Eyebrow Cake Powder

Kulmakarvani ovat suomalaiseen tyylin vaaleat, eivätkä kovinkaan tuuheat. Pyrin meikkaamaan kulmani suht luonnollisesti. Olen nähnyt kauneustubettajien sekoittavan vahaa ja väriä keskenään tai vahaavan kulmat ja sitten lisäävän väriä. Itse käytän palettia niin, että levitän väriä kulmiini siveltimellä ja taputtelen vahaa päälle pitämään irtokarvat kurissa. Jos haluan kulmiini selkeämmän muodon, rajaan kulmieni ääriviivat Anastasian Brow Wizillä ja täytän kulmat Nyxillä.


Olen rakastunut molempiin Nyxin paletin sävyihin, mutta varsinkin sävy nro 2 on suosikkini. Toki niitä voi sekoitella keskenään. Sävyt ovat tarpeeksi pigmenttisiä, mutta näitä käyttäessäni minun ei tarvitse pelätä että, kulmista tulee vahingossa liian tummat. Esimerkiksi Isadoraa käyttäessäni joudun laittamaan sitä todella varovaisella kädellä.


Nyxin tuote nousi heti uudeksi suosikikseni. Sävy Taupe/Ash on mahtava. Voisin kuvitella, että tämä sävy sopii melkein kaikille. Paletteja on Suomessa saatavilla myös sävyissä Dark Brown/Brown, Brunette sekä Blonde. Sävyvalikoimaan kuuluu myös Black/Grey ja Auburn/Red, mutten tiedä saako niitä Suomesta. Ostin palettini Sokokselta hintaan 7,90 €. Näitä saa myös mm. Pretty.fi:stä ja siellä nämä maksavat 9,50 €.


Mitkä ovat sinun kulmatuotesuosikkisi?

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaapa hyvältä kulmapaletilta! Multa löytyy ABH:n Diprow Pomade, mutta jotenkin se jäi alkuinnostuksen jälkeen todella vähälle käytölle ja musta tuntuu myös, etten oikein saa vahamaisella kulmavärillä kaunista lopputulosta. Käytän kulmiini nykyään ABH:n Brow Wiziä ja Brow Powder Duoa. Brow Wizillä rajaan kulmat ja sen jälkeen täytän ne noilla puuteriväreillä siveltimen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on tosi hyvä, suosittelen. :) Pitäisi jossain vaiheessa kokeilla sitä Nyxin Micro Brow Penciliä.

      Poista