perjantai 6. toukokuuta 2016

Isadoran Dragonfly-meikki

Isadoralta on tullut uusi kesän meikkikokoelma nimeltään Tropical Paradise ja siihen kuuluu luomivärinelikko, joka on nimeltään Tropical Garden. Taidan jättää sen ostamisen väliin, sillä se näyttää lähes samalta kuin aiemmin ilmestynyt sävy Dragonfly. Ostin sudenkorentoni Jyväskylän Seppälän Prisman loppuunmyynnistä pari viikkoa sitten. Se oli hyvässä alennuksessa, mutta en ole varma kuinka paljon siitä lopulta maksoin. Kassahenkilö ei antanut kaikista tuotteista minulle alennusta ja reklamaation jälkeen sain kaikista tuotteista könttäsumman takaisin, enkä viitsinyt laskeskella mitä Dragonflylle jäi hintaa. Alkuperäinen hinta oli 16,90 €.


Dragonflyssa on aivan ihanan kesäiset sävyt. Tällainen meikki näyttäisi paljon paremmalta hiukan ruskettuneemmalla iholla. Jospa minäkin saisin vähän väriä pintaan viimeistään elokuussa. Käytin meikkiin kaikkia muita sävyjä, paitsi kultaista. Pohjustin silmät perinteiseen tapaan Urban Decayn silmäluomenpohjustajalla. Luomivaossa on Pür Mineralsin Soul Mattes paletista sävyt BFF ja Sidekick. Kulmaluulla on sävy Confidante.


Swatchasin mintunvihreää sävyä  Nyxin Jumbo-kynien Milk ja Pots & Pans päälle, ja tulin siihen tulokseen, että se näyttää paremmalta hopeanharmaan Pots & Pansin kanssa. Milkiä hehkutetaan parhaana pohjustajana, mutta itse tykkään pohjustaa hohtavilla sävyillä. Riippuu tietenkin minkä sävyistä luomiväriä pohjustan. Kuvassa luomiväri näyttää ihan liian sinisävyiseltä...Alaluomella pohjustajana on Pots & Pansia ja sen päällä Dragonfly-nelikon sinistä sävyä. Silmän sisäkulmiin laitoin saman paletin shamppanjan väristä sävyä. Yläluomen rajaukset ovat tehty Nyxin Slide On-kynän sävyllä Brown Perfection.


Muut meikissä käytetyt tuotteet:

NYX Extra Creamy Lipstick, Indian Pink
NYX Retractable Lip Liner, Vanilla Sky
Urban Decay Brightening & Tightening Complexion Primer
L'Oreal Nude Magique Cushion, Rose Porcelain
NYX HD Finishing Powder
Maybelline Fit Me Concealer, 15
TheBalm Bahama Mama
 The Balm Mary-Lou Manizer
Wet N' Wild Blusher, Pearlescent Pink
NYX Eyebrow Cake Powder, Taupe/Ash
Oriflame The One 5-in1 Wonder Lash 


2 kommenttia:

  1. Kaunis meikki, upeasti sopii noi huulet silmien kanssa yhteen. Raikas! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Mä olen ihastunut mintunvihreiden silmien ja persikkaisten huulien komboon.

      Poista