tiistai 17. toukokuuta 2016

Hot Pants - Winter Edition

Päivän meikistäni tuli aika talvinen, mutta toisaalta niin on kelikin. Okei, jos ei nyt talvinen, niin ainakin syksyinen. Vettä sataa ja lämpötila keikkuu jossain kymmenen asteen paikkeilla. Onneksi puissa on jo vihreät lehdet, muuten voisi luulla että on syyskuu. Miksi, oi miksi, ei aina voisi olla +25 ja aurinkoista! Tein itseasiassa eilen todella lämpimänsävyisen meikin, mutta koska olen niin kalmankalpea, näytin aivan kamalalta. Tänään menin sitten toiseen ääripäähän.

Nimesin päivän meikin Urban Decay XX Vice Ltd Reloaded-paletin värisävyn Hot Pants mukaan. Sävy on helmiäispinkki, mutta toisin kuin monet muut helmiäispinkit, tässä on myös kunnolla pigmenttiä. Olen viimeaikoina oppinut käyttämään enemmän vaaleanpunaisia luomivärejä. Normaalisti käytän pinkkiä hillitymmin, mutta tähän meikkiin halusin sitä koko liikkuvalle luomelle. Vaikka Hot Pants on pigmenttinen sävy, pohjustin liikkuvan luomen Nyxin Jumbokynällä (sävy Yogurt), sillä kuvaaminen ja valot tuntuvat imaisevan osan väreistä mukanaan.


Luomivakoon sotkin sävyjä Suspend (harmaanruskea) ja Twice Baked (glitterinen ruskea). Jos en tietäisi, veikkaisin että luomivaossa on Oil Slickiä. Alaluomelle laitoin Suspend + Shallow + Twice Baked. Sisänurkkkiin laitoin Midnight Cowboyta tuomaan valoa katseeseen. Kulmaluulla on Anonymous.


Irtoripseni ovat Kissin Chicit. Ne ovat yhdet suosikki-irtoripseni. Tätä kyseistä paria olen käyttänyt ties kuinka monta kertaa ja se alkaa jo näkyä rispaantumisena. Ehkä tämän käyttökerran jälkeen päästän ne irtoripsien taivaaseen. Onhan mulla uusi pari jo odottamassa käyttönottoa.


Rajasin huuleni Catricen Ultimate Stay Liplinerillä (sävy Mauve Me Tender).  Tähän kevään talvilookkiin sopi hyvin Artdecon viime talven Arctic Beauty-tuoteperheen huulipuna (sävy Cool Orchid).


Muut meikissä käytetyt tuotteet:

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Nyx Slide On Pencil (Jet Black)
Oriflame Eyeliner Stylo Jumbo (Black)

Oriflame 5-in-1 Wonder Lash Mascara (Brilliant Black)
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz (Taupe)
Nyx Eyebrow Cake Powder (Taupe/Ash)

Sleek Solstice Highlighter (Hemisphere)
Nyx Powder Blush (Summer Peach)
Nyx Baked Blush (Ladylike)

Shiseido Perfect Refining Foundation (Very Light Ivory)
Maybelline Fit Me Concealer (15)
Nyx Sculpt & Highlight Face Duo (Taupe/Ivory)
Nyx HD Powder

Ehkä mä vähän liioittelin tuossa alussa. Kyllä se kesä sieltä tulee. Sade loppui juuri äsken ja nyt taas aurinko paistaa ja linnut laulaa! :) 

6 kommenttia:

  1. Mä niin haluaisin ton Hot Pinkin itselleni, harmi vaan ettei sitä taideta myydä yksittäisinä nappeina :/ Kaikki pinkin sävyt on ehdottomasti keväisin ja kesäisin yhtiä mun suosikkeja luomiväreissä! Tosi upeelta näyttää toi sunkin silmämeikki<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Tuo Hot Pants taisi olla juuri niitä sävyjä joita ei UD:lla ole enää saatavilla.

      Poista