perjantai 29. huhtikuuta 2016

Vapun glittermeikki

Hauskaa vappua itse kullekin! Juhlin vappua jo tänään. Huomenna todennäköisesti katson How I Met Your Motheria Netflixistä ja hengailen kotona. Saatan myös käydä katsomassa kaupungin hulinaa iltapäivällä. Minulla ei ole vappuperinteitä, kuten piknikkejä, mutta vappupallo on pakko saada joka vuosi. Viime vuonna vappupallo kesti meillä heinäkuulle. En raaskinut heittää sitä pois aikaisemmin, koska se oli Pikku Myy-pallo. Nyt mulla on aikuisempaan makuun oleva kuoharipullon muotoinen vappupallo (koska kaikki Muumitalot olivat loppuneet kaupasta).

Vappumeikiksi ajattelin jotain reilusti perusarkimeikistä poikkeavaa. Bilemeikin tulee ehdottomasti sisältää ainakin irtoripset ja glitteriä. Tästä meikistä tulikin paljon hillitympi mitä alunperin suunnittelin. Voi olla että fiksaan meikkiä illemmalla näyttävämmäksi, esimerkiksi vaihdan huulipunan tummempaan sävyyn.


Käytin silmämeikkiin Too Facedin Chocolate Barista seuraavia sävyjä:
Milk Chocolate, Semi Sweet & Triple Fudge (luomivaossa)
White Chocolate (kulmaluulla)
Haute Chocolate & Triple Fudge (alaluomella)Liikkuvalla luomella on Isadoran Eyeshadow Paletten (56 Smoky Eyes) kahta harmaata sekaisin. Tämän vaiheen olisin voinut jättää väliin, mutta alunperin suunnittelin laittavani glitterit suoraan  harmaan päälle. Halusin kuitenkin enemmän väriä, joten taputtelin harmaan luomivärin päälle Sleekin Primer-paletista vihreää Money Treeta ja sen päälle Makeup Geekin Sparklers-irtoglitteriä (sävy Milky Way).


Irtoripset ovat Ardellin numero 117. Tykkään näistä ripsistä, sillä ne ovat keveät ja näyttävät, eivätkä mitenkään liian överit. Olen tumpelo laittamaan irtoripsiä, mutta nämä ovat helppo laittaa. Ripsinauha on juuri sopivan taipuisa. Liimasin ripset Duon värittömällä liimalla.


Huulillani on Wet n' Wildin mattahuulipunaa sävyssä Bare It All ja sen päällä Nyxin Butter Glossia sävyssä Madeleine. Rajasin huulet Art Decon Soft Liplinerillä (sävy 18).

Lisäksi käytin meikkiin ainakin näitä:

Urban Decay Brightening & Tightening Complexion Primer Potion
L'Oreal Infallible 24 h meikkivoide, 120 Vanilla
Nyx Wonder Stick, Light (tummemmalla päällä varjostukset)
Maybelline Fit Me, 15
Lumene irtopuuteri, Translucent
Sleek Solstice Highlighter, Equinox (poskipäät)
Wet n' Wild poskipuna, Pearlescent Pink
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
TheBalm May-Lou Manizer (silmän sisänurkat)
L'Oreal Superliner Gel Intenza, Pure Black
Oriflame The One 5-in-1 Wonderlash Mascara
Nyx Jumbo Pancil, Milk (alaluomen pohjustus)
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz, Taupe

2 kommenttia: