maanantai 18. huhtikuuta 2016

Täydellinen paletti

Perfect Palette tag on pyörinyt kauneusblogeissa ja Youtube-videoilla jo ties kuinka kauan. Idea on vastailla luomiväripalettiaiheisiin kysymyksiin. Postaukseni tarkoitus ei ole tehdä syväanalyysia paleteista, koska silloin tästä jutusta tulisi aivan liian pitkä. Suurimmasta osasta olen tehnyt oman postauksen. Linkit löytyy tekstistä.


1. Paras pakkaus?
Mitäköhän tässä tarkoitetaan.. Paras pakkaus ulkonäöllisesti, toiminnallisesti vai sekä että? Periaatteessa  Urban Decayn Vice 4:n pakkaus on todella kaunis, mutta mulla on tästä paletista väritön versio, joten vastaan Too Facedin Chocolate Bar.  Pakkaus on yksinkertaisesti kaunis ja hauska ulkonäöltään. Se näyttää suklaalevyltä ja mä rakastan suklaata. Pakkaus on myös käytännöllinen: metallinen pakkaus, joka napsahtaa kiinni magneetilla. Pahviloota, johon paletti oli pakattu on myös niin ihana, etten malta heittää sitä roskiin.


2. Parhaat pigmentit?
Tähänkin täytyy vastata Too Facedin Chocolate Bar. Tässä paletissa on vain pari heikompipigmenttistä sävyä ja nekin ovat parempia kuin joidenkin palettien parhaat sävyt. Tässä on linkki tekemääni Chocolate Bar-arvosteluun.


3. Monipuolisin paletti?
Urban Decayn Vice 4. Tällä paletilla voi tehdä kaikenlaisia meikkejä, sillä sävyjä löytyy. On nudesävyjä, violettia, pinkkiä oranssia, vihreää ja turkoosia. Linkki tekemääni arvostelun.


4. Paras matkustamiseen?
Tykkään matkustaa kevyesti, enkä ikinä kanna mukanani suuria luomiväripaletteja. En pahemmin panosta matkoilla meikkaamiseen, vaan meikkaan turvallisilla nudesävyillä. Smashboxin Full Exposure-paletti on todella pieni ja litteä, vain luottokortin kokoinen. Siinä on kahdeksan kaunista nudesävyä, sekä shimmeriä että mattaa (linkki arviooni). Toinen hyvä matkapaletti on BeYu:n Winter World-paletti. Sekin on pieni kooltaan, vaikkakin puolet suurempi kuin Smashbox. Winter Worldissa on kuusi pigmenttistä sävyä ja pakkaus on supersöpö! Full Exposuren otan mukaan kesäreissuille ja Winter Worldin talvireissuille.


5. Kadun eniten?
Hmm.. Vaikea kysymys, koska en kadu mitään! W7 In The Nude-paletti on Urban Decayn Naked 3:n kopio, mutta sen pigmentit ovat huonot, minkä takia tätä ei tule käytettyä. Ehkä olisin voinut käyttää 8 euroa paremminkin, mutta se on niin pieni summa, että so what! Elämä on liian lyhyt katumiseen. :D


6. Parhaimmat sävyjen nimet?
Urban Decaylla (Naked 2 + Vice 4) on parhaat nimet: Foxy, Bootycall, Tease, Snakebite, Suspect, Deadbeat, Pandemonium, Harlot, Robbery, Crowbar... Hmm, aika synkkää.


7. Vähiten käytetty?
Nyxin Love in Paris, sävyssä Let them eat cake. Olen meikannut tällä vain kerran tai kaksi. Sävyt ovat todella kauniit, mutta pigmentti ei ole parhainta mahdollista laatua. Ehkä sen takia tämä on jäänyt muiden palettien jalkoihin. Tykkään kyllä tästä ja aion käyttää tätä enemmän tulevaisuudessa.

8. Eniten käytetty?
9.Tykkään eniten?
Niputan kaksi kysymystä yhteen ja vastaan Too Facedin Chocolate Bar. Kauniit ja pigmenttiset sävyt, jotka tuoksuvat suklaalta. Koko upeus pakattu suklaalevyä muistuttavaan pakkaukseen. What's not to love!


10. Mukaan autiolle saarelle?
En usko, että tekisin mitään meikeillä autiolla saarella, sen sijaan aurinkorasva olisi jees (olettaen että saari sijaitsisi lämpimässä). Mutta jos pitää valita, enkä saisi ottaa mitään muita meikkejä mukaani, ottaisin theBalmin Balm Jovin. Siinä on luomivärit, poskipunat ja korostusväri samassa paketissa. Voisin loihtia paletilla upean lookin, sitten kun mua tullaan pelastamaan. :D Olen tehnyt tästäkin paletista postauksen.

Löytyykö listalta suosikkejasi? Vinkkaathan kommenttiboxiin, jos olet tehnyt tämän tagin blogiisi!

3 kommenttia:

 1. Näitä haasteita on tosi kiva lukea tai katsoa videolta :) Mulla on sama 8 ja 9!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Chocolate Bar <3 Sinunkin pitää tehdä tämä (ellet ole jo tehnyt). :)

   Poista
  2. En ole tehnyt vielä :) Pitäisi tehdä tämä videolle! :)

   Poista