tiistai 5. huhtikuuta 2016

Päin persikkaa

Sleekin Del Mar II-paletti on maaliskuun suosikkipalettini. Siinä vaan on niin ihanan keväiset, oikeastaan jopa kesäiset sävyt. Tässä meikissä päätin meikata silmäni kokonaan persikkaisilla sävyillä. Luomivaossa häivytyssävynä on Too Facedin Chocolate Barin sävyä Salted Caramel ja kulmaluulla White Chocolate.


Pohjustin liikkuvan luomen Sleekin Primer-paletin persikkaisella sävyllä Hot Wired. Paletissa on myös sävy nimeltään Peach, mutta se ei ole nähnytkään persikkaa. Pohjustussävyn päälle lätkäisin Del Mar II-paletin mattasävyn nimeltään San Antonio. Keskelle luomea taputtelin vähäsen myös helmiäistä persikkaa, Locoa.


Onpa muuten hassua, miten tuossa yläpuolella olevassa kuvassa iho näyttää ihan eriväriseltä kuin toisissa kuvissa, vaikka kaikki kasvokuvat ovat otettu samoilla asetuksilla ja samassa valossa.


Yläluomen rajasin Nyxin Slide On-kynän sävyllä Brown Perfection ja alaluomen vesirajan samaisen merkin sävyllä Azure. Ripsissä on Oriflamen 5-in-1 Wonder Lashia ja kulmissa Anastasia Beverly Hillsin Brow Wiz sävyssä taupe.


Poskillani on Nyxin Butt Naked-paletin persikkaista poskipunaa ja highlighteriä. Huulilla on Diorin Dior Addict huulipunaa. Sävyn numero on 535 ja se on yksi suosikkipunistani ikinä. Huulet rajasin Goshin Velvet Touch-rajauskynällä, sävy Nougat Crisp.


Otin taas käyttöön parin kuukauden tauon jälkeen L'Orealin Infallible-meikkivoiteen. Minulla on ollut viha-tykkäyssuhde tuohon voiteeseen. Tällä saa tehtyä ihan hyvän meikkipohjan, mutta luulen että tämä on iholleni liian keltapohjainen. En myöskään tykkää Infalliblessa siitä, että se kuivahtaa iholle liian nopeasti, mikä tekee siitä vaikeasti työstettävän. Kaivelin arkistojen pohjalta käyttöön myös Essencen Stay All Day-peitevoiteen. Puuteroin kasvoni Lumenen Natural Code CC-puuterilla.

Tykkäätkö käyttää persikkaisia sävyjä omassa meikissäsi? 

6 kommenttia:

 1. Tykkään, poskipuna ainakin on 90% aina jotain persikan sävyä, käytän tosi harvoin pinkkiä. Luomilla ehkä kuitenkin harvemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään. :) Olen meikannut talvella enemmän kylmillä sävyillä ja nyt tuntui kivalta siirtyä taas lämpimimpiin sävyihin.

   Poista
 2. Kaunis meikki! Persikka on kyllä ihana sävy meikissä niin silmissä, poskilla kuin huulissakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä haluaisin löytää jonkun kivan persikkaisen huulipunan. Otan vinkkejä vastaan. :)

   Poista
 3. Oi miten kaunis ja keväinen meikki! Persikan sävy on mulla usein käytössä varsinkin poskilla ja huulilla, eli tykkään kyllä :)

  VastaaPoista