sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Oriflamen 5-in-1 ripsiväri testissä

Sain joululahjaksi Oriflamen The One 5-in-1 Wonder Lash Brilliant Black-ripsivärin (ihana nimihirviö). Kuukausi sitten sain kulutettua Sensain ripsarin loppuun ja Oriflame pääsi vihdoinkin käyttöön. Tämä taitaa olla ensimmäinen kosketukseni Oriflamen ripsiväreihin. Minun piti googlata mitä kaikkea tuo 5-in-1 pitää sisällään. Oriflamen nettisivut antoivat vastauksen:

5-in-1 ripsiväri tuuheuttaa, pidentää, taivuttaa, erottelee ja hoitaa ripsiä. Nyt entistä mustempana ja kimaltavan hohtavana, joka sopii täydellisesti juhlakauteen.
En tiedä puhutaanko esittelytekstissä itse ripsiväristä, pakkauksesta vai molemmista, mutta mielestäni tässä ei ole muuta kimaltavan hohtavaa kuin pakkaus.


Monet ripsivärit ovat alkuun todella kosteita. Ne sotkevat ja menee monta käyttökertaa ennen kuin niiden kostumus muuttuu kuivemmaksi ja näin ollen helpommin levitettäväksi. Wonder Lashin koostumus oli ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen sopivan "kuiva".


Harjaosa on taipuisaa kumia. Harjakset ovat toiselta puolelta pidemmät ja toiselta lyhyemmät. Harja muistuttaa hieman Benefitin Roller Lashia tai Maybellinen Lash Sensationalia.

Omat ripseni ovat luonnostaan lyhyet, harvat ja alaspäin taipuvat. En odota, että ripsivärillä saisin ne kuin taikaiskusta tuuheiksi ja pitkiksi. Luulen, että jotkut pettyvät hyviinkin ripsiväreihin, jos odotukset ovat epärealistiset. Se on kuitenkin vain ripsiväriä!


Näissä kuvissa en ole taivuttanut ripsiäni taivuttimilla. Olen todella tyytyväinen siihen, että ripsivärillä sai aikaan näin kivan taipuisuuden.

Kuvassa vasemmanpuoleisen silmän ripset ovat tällä hetkellä kasvuvaiheessa. Esim. uloimmat ripset ovat vielä todalla lyhyet. Oikean puoleiset ripset ovat normitilassa. Pidän tässä ripsivärissä siitä, että se on erotteleva ja pidentää ripsiäni jonkin verran. Laitoin ripsiväriä kaksi kerrosta. Se riittää, sillä jos meinaa laittaa enemmän, ripsiväri on ehtinyt kuivua liikaa, joten ripset liimautuvat kiinni toisiinsa.


Ripsiväri ei ollut varissut päivän aikana yhtään, eivätkä ripseni olleet ruvenneet sojottamaan alaspäin. Mahtavaa! Ripsivärin poistaminen oli todella helppoa. Se lähti pois lämpimällä vedellä, ilman hinkkaamista. Tykästyin tähän ripsiväriin ja voisin hommata tätä uuden putelin sitten kun tämä loppuu. Oriflamen nettisivujen mukaan tällä on hintaa 16 euroa.

Onko sinulla kokemusta Oriflamen ripsiväreistä?


P.S. Jos et ole vielä osallistunut blogiarvontaani, niin vielä on reilu viikko aikaa. Tästä linkistä pääset arvontasivuille.

6 kommenttia:

 1. Mulla taitaa tällä hetkelläkin olla joku Oriflamen ripsari avaamattomana laatikossa, mutta ei ole tullut käytettyä. Itse olen vähän huono kokeilemaan muita kuin 38-ripsareita, kun ne tuppaavat sutata mun oudoissa silmissä enemmän tai vähemmän. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän normaalisti Sensain kolmekasia. Tykkään siitä tosi paljon, mutta se ei meinaa lähteä millään pois. Hyvähän se on että ripsarit pysyy ripsissä, mutta se on liian tujua mulle jokapäiväisessä käytössä.

   Poista
 2. Ite tykkään kovasti ofiflamen ripsareista ja muistakin meikeistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on Oriflamen meikeistä pääsääntöisesti positiivisia kokemuksia.

   Poista
 3. On tullut käytettyä paljon, hyvä hinta-laatu suhde :)

  VastaaPoista