perjantai 22. huhtikuuta 2016

Olive eyes

En ole vähään aikaan tehnyt päivän meikki-postausta, joten olikin jo korkea aika tehdä sellainen. Tällä kertaa pyrin meikkaamaan käyttäen theBalmin Balm Jovi-palettia kaikkeen mahdolliseen mihin sitä vain voisi käyttää. Rakastan Balm Jovi-paletin sävyä Lead Zeppelin. Se on aivan ihana oliivinvihreä luomivärisävy, jossa on hieman kultaista kimalletta. Meikistä tuli luonnonläheinen ja sellaisista arkimeikeistä minä tykkään. Valaistus näissä kuvissa on vähän outo, mutta olkoon!


Meikkivoiteena käytin L'Orealin Nude Magique Cushion-meikkivoidetta. Minulla on tästä vaalein sävy eli 01 Rose Porcelain. Normaalisti käytän peittävämpiä meikkivoiteita, mutta ihastuin tähän kevyeen ja helposti levitettävään meikkivoiteeseen. Tällä kertaa levitin sen Beautyblenderillä. Jos minulla on kiire meikata, käytän pakkauksen omaa vippaa ja sivellintä.

Poskillani on Balm Jovi-paletin puuterimaista poskipunaa. Highlighteriä laitoin poskipäille sekä silmän sisäkulmiin. Paletin poskipunan kanssa saa olla varovainen, sillä se on todella pigmenttistä.


Silmämeikissä käytetyt sävyt:
Adagio - kulmaluulla
Allegro - luomivaossa
Lead Zeppelin - liikkuvalla luomella
Iron Maid-In: liikkuvan luomen keskellä
Presto: yläluomen rajaukset (MACin Fix+:aan kastettuna) + alaluomi
Moderato: alaluomi

Silmämeikki luonnonvalossa.

Huulet:
Balm Jovi-paletin poski/huulipuna, Milly
Gosh Velvet Touch Lipliner, 001 Nougat Crisp


Muut meikissä käytetyt tuotteet:
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz, taupe
Isadora Perfect Brows
Oriflame The One 5-in-1 Wonder Lash Mascara
Nyx Jumbo Pencil, Milk
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Lumene irtopuuteri Translucent
TheBalm Bahama Mama

4 kommenttia: