lauantai 5. maaliskuuta 2016

Suosikkikorostusvärini: Sleek Solstice

Tämänhetkinen suosikkikorostusvärini on viime syksynä julkaistu Sleekin Highlighting Palette sävyssä Solstice. Tilasin omani pretty.fi:stä vuoden vaihteessa. Aina kun ostan tuotteen netistä, teen taustatyötä eli luen blogeja ja katson Youtube-videoita. Paletin sävy Solstice on saanut osakseen pääosin kehuja ja voin sanoa, että kehut eivät ole tuulesta temmattuja.


Solstice on pakattu kullanväriseen pakkaukseen. Se on todella kaunis, mutta sormenjäljet tarttuvat ärsyttävästi tällaisiin pintoihin. Pakkauksessa on jotenkin halvantuntuinen näppituntuma. Vertaan Solsticea mielessäni Yves Saint Laurentin kullattuihin pakkauksiin, mikä on ihan hullua. YSL:n korostusväripaletti maksaa n. 70 euroa, tämä vain viidesosan siitä.


Paletissa on neljä korostussävyä. Sävyjen nimet ovat erillisessä muovilärpäkkeessä, joka saattaa helposti hävitä. Paletin mukana tulee karheaharjaksinen sivellin, joka ainakin minulla jää käyttämättä. Kannen sisäpuolella on hyvänkokoinen peili. Toisaalta, myös kannen ulkopuolta voi käyttää peilinä.

Swatchkuva otettu luonnonvalossa ilman salamaa.
Entä itse sävyt? Ne ovat todella kauniita, hyvin levittyviä ja pigmenttisiä. Tässä paletissa ei ole ainoatakaan sävyä, joka jäisi minulta käyttämättä.

Ecliptic - Paletin ainoa voidemainen sävy. Kaunis hohtava vanha roosa. Paketin kyljessä tätä neuvotaan käyttämään kulmaluulle. Itse käytän tätä huulien keskiosaan tuomaan valoa.

Hemisphere - Upea, kylmän roosan sävyinen baked powder- korostusväri . Ihanan pehmeä ja helposti työstettävä. Tätä neuvotaan käytettäväksi poskipäille. Sen lisäksi käytän tätä liikkuvan luomen keskiosassa luomivärin päällä.

Subsolar - Paletin ainoa silkinhieno puuterimainen shimmer sävy. Sävy on pannussa hyvin hennon vaaleankeltainen, mutta iholla keltaisuus häviää. Käytän tätä silmän sisäkulmiin, kulmaluille, nenänvarteen sekä amorinkaaren korostukseen.

Equinox - Paletin toinen baked-korostusväri. Ihanan pehmeästi levittyvä persikkainen sävy, jota käytän poskipäillä, amorin kaarella sekä liikkuvan luomen keskiosassa luomivärin päällä.


Salamavalolla kuvatut swatchit.

Solstice korostusvärejä saa tilattua ainakin näiltä nettisivuilta:
Palettia saa myös kahdessa muussa sävyssä, jotka voit kurkata Sleekin omilta nettisivuilta. Ainoastaan sävy Solstice on pakattu kullanväriseen pakkaukseen. Paletin muut sävyt ovat pakattu mustiin, kuten lähes kaikki muutkin Sleekin meikkituotteet.


Vertailun vuoksi lisäsin swatchin theBalmin Mary-Lou Manizerista. Mary-Lou näyttää kuvassa todella luonnolliselta sävyltä verrattuna Solsticen sävyihin. Mielestäni kaikki allaolevat sävyt ovat kauniita ja ovat sen verran erilaisia, että minulta löytyy jokaiselle käyttöä.


En voi muuta kuin suositella Sleekin Solstice-palettia. Paletilla saa aikaan kunnon discopalloefektin, mutta myös hyvin hillityn korostuksen. Riippuu ihan kuinka runsaalla kädellä sitä laitat. Plussaa monikäyttöisyydestä ja edullisesta hinnasta sekä siitä, ettei Sleekin meikkejä ole testattu eläimillä. Voin sanoa, että Sleekin paletti on tässä hintaluokassa yksi parhaimpia kokeilemiani korostusvärejä, ellei jopa paras.

Mikä on oma suosikkihighlighterisi?

4 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä todella hyviltä nuo värit ja sävytkin on aivan ihania! Mä oon tässä viime aikoina ostanut jonkin verran highlightereita, joten uusille ei oo juuri nyt akuuttia tarvetta, mutta tän pidän ehdottomasti mielessä. Mary-Lou Manizer on aivan ihana, samoin Cindy-Lou Manizer ja ne ovatkin mun tämänhetkiset suosikkini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa pitää Sleek mielessä. Mä olisin halunnut alunperin tilata The Manizer Sistersin, mutta se oli loppu varastosta, joten jouduin tyytymään pelkkään Mary-Lou Manizeriin.

   Poista
 2. Ihana paletti! Mulla on kuolauslistalla korostuspaletti ja tämä olisi kyllä kaunis ja hyvän hintainen, joten täytyy pitää mielessä! :) Omia suosikkejani ovat Mary-Lou ja Beccan Champagne Pop.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Beccan Champagne Pop on taas minun kuolauslistallani, mutta en ehkä vielä viitsi hommata sitä, koska ostin vasta vähän aikaa sitten Mary-Loun. Nykyään on liikaa ihania highlightereitä saatavilla! :D

   Poista