lauantai 12. maaliskuuta 2016

Rokkistarapaletti Balm Jovi

Musiikki on lähellä sydäntäni ja se on varmasti yksi syy miksi halusin theBalmin kasvomeikkipaletin osaksi meikkikokoelmaani. Paletti sisältää 12 luomiväriä, kaksi huuli/poskipunaa sekä puuterimaisen poskipunan ja highlighterin. Sävyt ovat nimetty kieli poskessa artistien/bändien ja biisien nimien tai musiikin tempon mukaan.


Balm Jovin kannessa on Gretschin Falcon- tyylinen kitara. Kieliposkista musiikkiteemaa jatkaa Living on A Stare-teksti ja Rolling Tone Magazinen luonnehdinta "Best palette this century!". Kansi on taattua theBalm-laatua: huumoria ja värikkyyttä. Paletti on pakattu ohueen pahvikoteloon (samanlaiseen kuin How 'Bout Them Apples). Luomivärit ja huulipunat ovat erillisten läppien alla. Ei siis ole pelkoa että luomivärin rippeitä sotkeutuu voidemaisiin puniin.


Luomivärit ovat jaoteltu eri genreihin: Heavy Metal, Classical ja Alternative. Classical-kategorian sävyt ovat kaikki mattoja, muut genret ovat shimmerisiä. Suosikkisävyjäni ovat... kaikki muut, paitsi The Stroke. Se on koostumukseltaan kuivin, eikä niin tumma kuin voisi toivoa. Lead Zeppelin on myös kuivahko, mutta ei niin kuiva kuin The Stroke. Muut sävyt ovat kermaisia ja hyvin levittyviä. Kaikissa on hyvä pigmentti, paitsi mainitsemassani The Strokessa (ja sekin on ihan jees, katso swatch).




Korostusvärin genre on Disco, sävyn nimi Solid Gold. Luulin tätä samansävyiseksi kuin Mary-Lou Manizer. Pannussa ne näyttävät minun silmääni identtisiltä. Swatchkuva paljastaa eron. Mary-Lou on beigempi kuin Solid Gold. Häivytettyinä nämä näyttävät hyvin samankaltaisilta. En välttämättä osaisi sanoa kumpi on kumpi.

Vasemmalla Mary-Lou Manizer, oikealla Solid Gold.
Poskipuna on genressä Pop, sävyn nimi on Don't You Want Me? Sävy on aika neutraali, ehkä hieman lämpimään kallistuva korallinen mattasävy. Tykkään siitä todella paljon.


Voidemaiset huuli/poskipunat ovat kategoriassa Lip Sync Playback. Sävyjen nimet ovat Milly ja Vanilly (kuka vielä muistaa Milli Vanillin? Girl you know it's true ooh ooh ohh I love you... :D). Milly on neutraali rusehtava roosa, Vanilly kirkkaanpunainen. Olin hieman skeptinen näiden sävyjen koostumusta kohtaan, sillä ainakaan How 'Bout Them Apples-paletin voidemaiset punat eivät toimi huulilla. Näissä on ilmeisesti erilainen koostumus, sillä näitä pystyy käyttämään myös huulipunana. Eiväthän nämä mitään huippupysyviä ole, mutta yllättävän hyviä kuitenkin.


Pienemmän läpän alta löytyy vinkkejä eri sävyjen yhdistelyyn. Tässäkin on muistettu paletin yleisilme ja meikkivinkit ovat kuin Top-listojen kärki: Top 4 Smoking Hot Looks.


Kannessa on söpö, sydämenmuotoinen peili ja teksti Rock'n'Roll. Peili olisi käytännöllisempi, jos se olisi suurempi, mutta tässä tapauksessa se ei haittaa. Eihän rokkipaletissa voi olla tylsää,  neliönmuotoista peiliä.


Tilasin paletin Beauty Pop Upista. Sillä on hintaa 44,90 €. Se näyttäisi ainakin tällä hetkellä olevan loppu varastosta. Sain tästä 20 % alennuksen alekoodilla. Palettia saa myös Bangerheadilta hintaan 40 €. Kosmetik4lessiltä tämän voi tilata hintaan 39 €.


Paletti on hauska kokoelma luomivärejä ja poskipunia unohtamatta ihanaa Solid Gold-korostusväriä. Lisäksi se on kokonsakin puolesta kätevä ottaa mukaan matkalle. Balm Jovin värisävyt ovat kauniita ja monikäyttöisiä. Tällä saan aikaan hillityn päivämeikin tai kunnon rock n' roll-sotamaalauksen. En olisi välttämättä tarvinnut tätä palettia, mutta kun se on niin hauska. Täysin erityylinen kuin muut palettini. Eli siis itseasiassa tarvitsin tämän!

Onko Balm Jovi sinulle tuttu? Millä kriteereillä ostat luomiväripalettisi?

14 kommenttia:

 1. Hitto oon jo pitkään miettinyt tuon hankkimista ja eilen jo melkein tilasinkin ! :D Tässä paletissa kun on muutakin sävyä kuin ruskeaa ja punertavaa, esim. tuo Lead Zeppelin olisi just sellainen vihreä jota käyttäisin mielelläni. Ja paletin teema on mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lead Zeppelin on tosi kiva sävy. Mä voin suositella lämpimästi tämän paletin ostamista. :)

   Poista
 2. Mahtava rokkipaletti ja sävytkin ovat aika lailla minun tyylisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään just tuosta teemasta. Rock n roll! :)

   Poista
 3. Onpas ihana paletti! Mulla ei ole tätä, mutta multa löytyy vähän vastaava, meinaan theBalmin Balm Voyage 2. Käytän sitä matkapalettina, koska se korvaa niin monta muuta tuotetta matkalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös Balm Voyage on mun kuolauslistalla. :) Oletko tehnyt siitä postausta?

   Poista
  2. Joo, tein itseasiassa ihan vähän aikaa sitten postauksen paletista :) http://perfectredlipsss.blogspot.fi/2016/02/taydellinen-matkapaletti-thebalm-balm.html

   Poista
  3. Mähän olinkin lukenut sen sun postauksen ja kommentoinutkin! :D Ilmankos se paletti tuntuikin tutulta. :) Jokohan tässä alkaa dementia vaivata?! :)

   Poista
 4. Noi sävyt näyttää tosi kauniilta! Mä oon muutamia kertoja katsellut tätä palettia ja miettinyt tilaamista, mutta lopulta mulla lähti tilaukseen tuo Katan mainitsema Voyage Vol. 2 paletti tämän sijaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tosiaan mietin Balm Jovin ja Voyagen välillä, mutta musiikkiteema sai mut kallistumaan BJ:n puolelle. :)

   Poista
 5. Paletti on niin mauton, että on jo cool. Ja sävyt ovat kaikki ihania, nimiään myöten. Muusikkoa lämmittää.:) Jos olisi ylimääräistä rahaa, voisin hyvinkin kuvitella hankkivani tämän.

  Ja Milli Vanilli! Nyt soi Girl you know it's true päässä varmaan koko päivän. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon että theBalmilta tulisi lisää musiikkiteemaisia meikkejä. Voihan Milli Vanilli.. Toivottavasti ei enää soi päässä. :)

   Poista
 6. Vanhana Bon Jovi- fanina tämä paletti kyllä kovasti kiinnostaisi. :) Ja näkyis olevan mieleiset väritkin.

  VastaaPoista