sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Real Techniques Starter Set-siveltimet

Kuka voi olla tykkäämättä Real Techniquesin kauniista siveltimistä?! Jos minun pitää valita tylsien mustien siveltimien tai näiden värikkäiden väliltä, valitsen värikkäät. Tottakai siveltimen laatu (ja hinta) ratkaisee. Ei mullekaan riitä vain kaunis paketti, vaikka niistä kovasti tykkäänkin. Real Techniquesin siveltimet ovat laadukkaita ja suht edullisia. Tässä postauksessa käsittelen Starter Set-pakkausta, joka sisältää viisi silmämeikin tekoon tarkoitettua sivellintä.Deluxe Crease Brush on ihanan iso ja pehmeä häivytyssivellin. Koska sivellin on aika iso, en tiedä toimiiko se hyvin pienisilmäisillä. Tätä voi käyttää myös peitevärin levittämiseen.

Base Shadow Brush on tarkoitettu luomivärin levittämiseen tai häivytykseen. Sivellin on myöskin iso ja pehmeä. En käyttäisi tätä kaikkein eniten tarkkuutta vaativaan työhön. Tätäkin voisi käyttää peitevärin levittämiseen.

Accent Brush: Kun näin tämän siveltimen, ajattelin että mitä hittoa tällä teen. Nyt se on yksi suosikeistani. Tämä on pieni ja kätevä vehje tarkkuutta vaativiin yksityiskohtiin. Tällä saa hyvin tehtyä silmän sisäkulmat ja alaluomen.Fine Liner Brush: Olen etsinyt hyvää rajaussivellintä, mutta tämä se ei ole. Kärki on liian paksu ja siitä sojottaa pari karvaa. Käytän tätä kuitenkin, kunnes löydän paremman.

Brow Brush on paksu ja pehmeä kulmasivellin. Minulla on jo hyvä kulmasivellin, mutta löysin tälle toisenlaisen käyttötarkoituksen. Levitän tällä luomiväriä luomivakoon ja alaluomelle.


Siveltimet ovat kotelossa, jota voi käyttää myös pöytätelineenä. Koteloa voi käyttää myös jos haluaa kuivata siveltimensä siinä ylösalaisin. Jollekin kotelo voi olla kätevä lisä, mutta itse en todennäköisesti tule tarvitsemaan sitä, sillä kuivatan siveltimeni pyyhkeen päällä vaakatasossa ja omistan jo toisenlaisen kuljetuskotelon


Minulla on ennestään muutamia Real Techniquesin siveltimiä ja olen ollut niihin enemmän kuin tyytyväinen. Ei kannata tuijottaa pelkästään paketissa lukevaa siveltimen käyttötarkoitusta, vaan kannattaa käyttää luovuutta ja keksiä siveltimille omiin käyttötarkoituksiin sopivia käyttötapoja. Tässä setissä rajaussivellin oli pettymys, mutta muuten tämä oli hyvä hankinta. Tilasin omani Pretty.fi:stä. Näitä saa tilattua myös Kosmetik4lessiltä, iHerbistä ja Feeluniquelta.


 Ovatko nämä Real Techniquesin siveltimet sinulle tuttuja?

4 kommenttia:

 1. Real Techniquesin siveltimet ovat kyllä todella hyviä, mutta mun mielestä ne ovat vähän ylihintaisia Euroopassa. Mullakin on tämä setti, mutta hukkasin siitä Base Shadow ja Accent brushit. Tekisi melkein mieli hankkia setti uusiksi noiden takia :D Täytyy kokeilla tuota Deluxe Crease Brushia häivytykseen. Itse olen kokenut sen vähän isoksi ja kömpelöksi, joten se on jäänyt aika vähälle käytölle. Ihanan pehmeä sivellin kyllä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat tosiaan, Pretty.fi:ssä nämä maksaa 25 €, kun iHerbistä nämä saa kympin halvemmalla.. Deluxe Crease Brush on vähän kömpelö (eikä sovi kaikenlaisten silmämeikkien häivytykseen). En ihan ensi alkuun tykännyt siitä, mutta on nyt yksi suosikkisiveltimistäni.

   Poista
 2. Tosi monet on noita siveltimiä kehuneet ja vitsi että mäkin haluisin noi! niin kivan värisetkin vielä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi ovat kyllä tosi kivan värisiä. :)

   Poista