keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Pür Minerals - Soul Mattes

Olen harkinnut jo pidemmän aikaa Urban Decayn Naked 3-paletin ostamista. Kerran jo klikkasin sen ostoskoriin. Tulin kuitenkin toisiin aatoksiin, sillä suurin osa sävyistä oli helmiäissävyjä ja pelkäsin että paletti jää vähemmälle käytölle (kuten Naked 2-palettini). Halusin nimenomaan paletin, jossa olisi mattoja roosasävyjä. Törmäsin Feeluniquen sivuilla Pür Minerals- merkkiseen palettiin, joka vaikutti juuri sellaiselta mitä olin etsinyt.Paletti on nimeltään Soul Mattes. Paletti on pakattu kauniiseen pahvipakkaukseen. Rakastan kosmetiikassa kauniita pakkauksia, jopa niitä pahvilootia, jotka menevät kuvauksen jälkeen roskiin.


Soul Mattesin pahvipakkauksen kannessa on teemaan sopivasti kaksi origamilintua. Pakkaus aukeaa kuin origami ja sisällä on lisää kuvia origamilinnuista ja luomivärisävyjen nimiä sikinsokin. Paletti on pakattu jämäkkään metalliseen rasiaan. Paletin kansi on yksinkertaisuudessaan ihan jees. Harmi, että pahvipakkaus on kauniimpi kuin itse paletti. Paletissa on kannen kokoinen peili ja todella hyvä sivellin.Kuten paletin nimi kertoo, kaikki sen sävyt ovat mattoja. Luomivärit ovat silkinhienoja ja pehmeitä. Näissä on myös ihan riittävästi pigmenttiä. Luomivärit eivät sisällä talkkia. Osa sävyistä on kuivemmanpuoleisia. Suosikkisävyni ovat juuri ne mainitsemani kuivemmanpuoleiset sävyt eli: Adore (rusehtava roosa), Better half (vanha roosa) ja Alter ego (luumu). Alter egossa voisi olla enemmän pigmenttiä, mutta se ei haittaa, sillä kerrostamalla siitä saa tummemman sävyn.

Sävyillä on Soul Mattes-teemaan sopivat hauskat nimet.
Swatchien alla on Urban Decayn silmänpohjustusvoide. Confidante on hyvin lähellä ihonväriäni. Rakastan näitä sävyjä.. paitsi Bff:ää. En usko että minulla on käyttöä tuolle omituiselle kanelinsävylle. Pakkauksessa lukee, että tuotteen säilyvyys on 6 kuukautta. Outoa. Tarkistin muut luomivärini ja niissä säilyvyysiäksi on merkitty 12-24 kuukautta. Johtuuko tuo 6 kk siitä, että nämä ovat mineraalimeikkejä, tai etteivät ne sisällä talkkia. Minua viisaammat, sivistäkää mua! Todennäköisesti tulen käyttämään palettia vielä monta vuotta, ellei siitä ala kasvamaan sieniä.


En ollut aikaisemmin kuullut Pür Minerals merkistä. Googlailun perusteella tiedän nyt, että Pür Minerals on Amerikkalainen ekoystävällinen mineraalikosmetiikkamerkki, joka on sitoutunut minimoimaan jätteiden syntymisen ja käyttämään vastuullisesti tuotettuja materiaaleja. Merkki ei testaa tuotteitaan eläimillä. Kuulostaa hyvältä.Paletti kustantaa Feeluniquella 31,68 €, Beauty Bayssa 27 €. Jos tämä paletti ei saanut sinua syttymään, mutta tämäntyylinen paletti kiinnostaisi, tsekkaa nämä: L'Orealin La Palette Nude (Rosé) ja Maybellinen Blushed Nudes.


Mitä mieltä olet tämän tyyppisistä sävyistä?

2 kommenttia:

  1. On kyllä mullekin ihan tuntematon merkki, mutta tosi kauniita sävyjä tossa paletissa on :) UD:n Naked 3 oli mun ensimmäinen Naked paletti ja se valinta oli silloin ihan selvä, sillä mä tykkään tosi paljon juuri tollasista roosan eri sävyistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä arvoin Naked 2:n ja 3:n välillä, mutta päädyn kakkoseen.. :D :D Voi olla, että joskus hankin kolmosenkin. On siinä niin kauniit sävyt. :)

      Poista