torstai 24. maaliskuuta 2016

Pääsiäispaletti?!

Sleekin Del Mar II-paletti on saanut inspiraationsa Baleaarien aurongonlaskusta, mutta minulle paletti henkii pääsiäistä ja kevään alkamista kauniine pastellisävyineen. Ensimmäisenä katseeni hakeutuu kirkkaan keltaiseen mattaluomiväriin, joka tuntuu itselleni todella vieraalta väriltä, mutta toimiikin yllättävän hyvin paletin muiden sävyjen kanssa.


Minun ei pitänyt ostaa tätä palettia.. hetkinen, ihan kuin olisin sanonut noin aiemminkin.. Siis en aikonut ostaa, mutta ostin kumminkin. Ostin tämän Jyväskylän Seppälän Citymarketista. Hintaa tällä oli muistaakseni 12,90 €. Näitä paletteja oli siellä jäljellä ainakin viime viikolla. Toivottavasti Sleekit tulisivat pysyvään valikoimaan. Olen testannut jonkin verran Sleekin tuotteita ja tähän mennessä olen ollut kaikkiin tyytyväinen. Ja tosiaan, olisi kiva saada markettikosmetiikkaan vaihtelua L'Orealin, Lumenen ja kumppanien rinnalle.


Tein paletilla värikkään pääsiäismeikin. Liikkuvan luomen silmäkulmassa on mattakeltaista ja ulkokulmassa mattapersikkaa. Persikka on todella kaunis sävy, mutta aika haalea, joten kastelin siveltimen Macin Fix+:lla ja sitten sudin sitä luomelle. Luomivaossa turkoosia ja alaluomella vihreän ja ruskean sekoitusta.


En osannut päättää mikä huulipuna kävisi tällaisen silmämeikin kanssa, joten päädyin tuttuun ja turvalliseen nudeen (L'Orealin Color Riche sävy 235). Tämä meikki muuten sopii hyvin yhteen taustajulisteen kanssa. :DOsa sävyistä on heikompia pigmentiltään kuin toiset. Tämän paletin vahvuus on mattasävyissä, jotka ovat pehmeitä, pigmenttisiä ja hyvin levittyviä. Helmiäissävyt ovat vähän kuivemmanpuoleisia ja niissä on ihan ok pigmentti. Sävyt vaativat jonkinverran kerrostamista.


En ole käyttänyt palettia vielä kovin montaa kertaa, mutta veikkaan että seuraavien kuukausien aikana tulen käyttämään tätä ahkerasti. Suosikkisävyjäni ovat San Antonio (mattapersikka) sekä Bora Bora (turkoosi), Ocean Beach (sinivihreä) ja Pura Vida (vihreä).


Miltä Del Mar II-paletin sävyt näyttävät sinun silmääsi?

10 kommenttia:

  1. Ihana meikki, mulle tuli noista sävyistä vähän Miami-fiilikset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Totta, noi sävyt oikein henkii Miamia. Mulla on ollut vain pääsiäistiput mielessä. :D

      Poista
  2. Tässä paletissa on kyllä hauska värimaailma, ei mikään perusvalikoima sävyjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. Välillä on hauskaa haastaa itsensä meikkaamaan tällaisilla sävyillä. :)

      Poista
  3. No on kyllä ihan valtavan kauniita sävyjä koko paletti täynnä! Ihania värejä<3 Kauniin meikin oot tehnyt tolla paletilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Tää on aivan ihana kevätpaletti.

      Poista
  4. vau ompa ihanan värisiä sävyjä! :) sopii kyllä hyvin tulevaan kevääseen ja kesään :)

    VastaaPoista
  5. Keltainen väri saattaisi vaikuttaa ostopäätökseeni kielteisesti, en varmaan osaisi sitä käyttää. Mutta sä sait kyllä aikaan ihanan pirteän keväisen meikin. :) Ja tosiaan miten kivasti tuo tausta sopii meikin väreihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Keltainen on mullekin vieras sävy luomiväreissä, enkä ainakaan vielä ole käyttänyt sitä arkimeikissä.

      Poista