tiistai 8. maaliskuuta 2016

Kosmetik4less tilaus(sekoilu)

Hyvää naistenpäivää kaikille! Tässä tulee pieni haalintapostaus. Tein Kosmetik4lessiltä tilauksen pari kuukautta sitten. Jos et ole vielä tutustunut tähän verkkokauppaan, suosittelen lämpimästi. Kosmetik4less on saksalainen kauppa, jonka valikoimaan kuuluvat edulliset kosmetiikkamerkit, kuten  Essence, Sleek, Catrice, Wet N' Wild, Makeup Revolution, BH Cosmetics ja Barry M. Siellä on myös hyvät valikoimat edellisiä hieman hinnakkaampia tuotteita eli theBalmia ja Sigmaa. Postimaksut Suomeen ovat 6,90 euroa.Tilaukseeni liittyi kaikenlaista pientä sekoilua, lähinnä omalta puoleltani... Kerron siitä tämän postauksen loppupuolella, mutta ensin tärkeimmät eli tilatut tuotteet.


Sleek-paletit 

Tilasin luomiväripaletit sävyissä Oh So Special ja Storm sekä luomivärin pohjustuspaletin. Hintaa näillä oli 9,90 €/kpl. En tiedä onko paleteista mihinkään, koska en ole vielä testaillut näitä. Olen kuullut ja lukenut näistä paljon hyvää. Teen postauksen, sitten kun tiedän enemmän.

Citymarketeihin on tullut myyntiin Sleekin luomiväripaletteja (ainakin sävyt Au Natural, Original ja Del Mar II) hintaan 12,90 €. Luin Paavolan Cittarin FB-sivuilta että se on rajallinen erä, eikä lisää ole tulossa. Toivottavasti se on väärää tietoa ja saisimme Sleekit Citymarketien pysyvään valikoimaan.


Mary-Lou Manizer

Tältä tuotteelta ei ole kukaan vähääkään kosmetiikkamaailmaa seuraava voinut välttyä, on sitä sen verran hehkutettu blogeissa ja Youtubessa. TheBalmin Mary-Lou Manizer on korostus- ja luomiväri, jota ilman ei voi kuulema elää. Saa nähdä varastaako Mary-Lou minunkin sydämeni. Mary-Loulla oli hintaa 19,90 €.Essencen ja Catricen huultenrajauskynät + Essencen kajalkynä

Tilasin muutaman huultenrajauskynän (ja yhden kajalin). Olen käyttänyt Essencen Longlasting Liplinereitä aiemminkin ja olen tykännyt niistä. Ne ovat pehmeitä, hyvin levittyviä ja niitä voi käyttää huulilla ihan itsestäänkin. Essencen kynät  maksoivat 1,45 €/kpl. Catricen Ultimate Stay Lipliner oli vähän hinnakkaampi, peräti 2,25 €.

Swatchsävyt vasemmalta oikealle:
Essence Longlastin Lipliner 04 Peach Beauty, 08 Girl Net Door, 07 Plum Cake, 
02 Sweetheart, 06 A Girls Dream. 
Catrice Ultimate Stay Lipliner 080 Mauve Me Tender.
Essence Longlasting Eye Pencil 18 Berry Merry.

En muuten omista yhtään selektiivisen kosmetiikkamerkin huultenrajauskynää. Mielestäni huultenrajauskynät ovat tylsiä (hehheh) tuotteita. En usko että niissä on suurta eroa halvan ja kalliin välillä. Tai jos onkin, niin olkoon. Ostan kalliimmilta merkeiltä lähinnä luomivärejä ja huulipunia sekä meikkivoiteita. Haaveissani kuitenkin siintelee Macin ja Urban Decayn huultenrajauskynät...

Real Techniques Deep Cleansing Gel


Omistan Beautyblenderin palasaippuan, mutta halusin ostaa siveltimille oman puhdistusaineen. Olen käyttänyt tätä muutaman kerran luomiväri-, meikkivoide- ja poskipunasiveltimiin ja olen ollut erittäin tyytyväinen puhdistustehoon. Pakkauksessa lukee improves brush performance. Jaa-a, tiedä häntä. Tämä maksoi 10,25 €.


---


Palataan pieneen tilaussekoiluuni:

Meinasin maksaa tilaukseni luottokortilla, mutta vahingossa valitsin tilisiirron. Ei siinä mitään. Maksu hoitui kätevästi nettipankissa.

Muutamaa päivää myöhemmin asiakaspalvelusta tuli viesti, jossa kerrottiin että yksi tilaamistani Essencen huultenrajauskynistä oli loppunut varastosta. Koska olin maksanut tilisiirrolla, he pyysivät minun tilinumeroani voidakseen maksaa hyvityksen. Olin lukenut joskus jostain tietosuojajulkaisusta ettei tilinumeroa kannata lähettää ulkomaille sähköpostilla. Mä olen muutenkin tällaisissa asioissa hieman vainoharhainen. Rajauskynä maksoi vain 1,45 euroa ja ajattelin että se on niin pieni summa, että he voivat pitää sen.

Odottelin ja odottelin pakettiani, mutta sitä ei alkanut kuulua. Luin sähköpostin uudestaan. Siinä lukikin etteivät lähetä pakettia ennen kuin vastaan viestiin. Minähän en ollut vastannut viestiin ollenkaan... Vastasin, että koska kyseessä on niin pieni summa, en tarvitse hyvitystä. 

Kosmetik4Lessiltä tuli taas viesti, jossa pyysivät uudestaan tilinumeroani. Siinä luki myös, että paketti lähetetään vasta sitten kun he saavat tilinumeroni. Olin jo ihan raivoissani, koska en todellakaan halunnut lähettää tilitietojani vaan halusin vain sen paketin!

Mieheni keksi että lähetän Kosmetik4lessille ruokatilimme tilitiedot. Se on tili, johon molemmat laitamme kuukausittain muutaman satasen ja ostamme niillä ruokaa, mutta sillä tilillä ei ole mitään muuta rahaliikennettä, eli ei tapahdu mitään kauheaa, jos tiedot joutuvat vääriin käsiin. 

28 päivää tilauksen tekemisestä sain pakettini ja rahatkin palautuivat tilille!

---Oliko tässä sinulle tuttuja tuotteita? Onko sinulla ollut ongelmia nettikaupoista tekemiesi tilausten kanssa?

6 kommenttia:

 1. K4L on mun suosikkikaupppa, jos haluaa ostaa hyviä meikkejä halvalla. Enpä ole ajatellutkaan, että pelkällä tilinumerolla voisi tehdä jotain haittaa, mutta enpä ole koskaan maksanut ulkomaisissa nettikaupoissa tuolla tavalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pelkällä tilinumerolla varmaan pystyisikään tekemään haittaa, ainakaan kovin helpolla. Varmaan helpommin voisi tehdä haittaa luottokortin numerolla. :D

   Poista
 2. Hyvä, että lopulta sait paketin itsellesi, vaikka pientä säätöä se kanssa olikin! :) Multa löytyy yksi Essencen huultenrajauskynä ja enemmänkin pitäisi hankkia. Toi on ainakin ihan superhyvä ja noi on lähes ilmaisia. Samoin NYXin rajauskynät on olleet mun mielestä tosi hyviä, joten en oo itse kokenut tarpeelliseksi laittaa yhteen huultenrajauskynään montaa kymmentä euroa :) Mary-Lou on aivan ihana<3

  Toi Sleekin luomivärien pohjustuspaletti vaikuttaa todella mielenkiintoiselta! Ja upeat sävyt noissa luomiväreissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on muutama NYXin huultenrajauskynä ja ne ovat tosi kuivia ja kovia. Mun tuurilla ne ovat taas jotain maanantaikappaleita.

   Poista
 3. En ole vieläkään hankkinut Mary-Louta, vaikka aina sitä mietin kun monet niin kehuvat sitä. :D Mutta olen kyllä muutenkin huono korostuspuutereiden käyttäjä, joten siinä on varmaan aika painava syy. Ehkä sitten joskus innostun!

  Itsekään en uskaltaisi laittaa tilinumeroani, etenkin kun vähän väliä varoitellaan ettei saisi luovuttaa melkeinpä mitään tietoja sähköpostien kautta, eli yksi vainoharhainen löytyy täältäkin suunnasta. :D Hyvä kuitenkin että sait sen pienenkin rahasumman takaisin ja tilaamasi tuotteet itsellesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska tietää että en ole ainoa vainoharhainen! :D Olisinkohan vieläkään saanut pakettia, jos en olisi laittanut tilinumeroa.. Tuntui vaan jotenkin oudolta, ettei pakettia voi lähettää ennen kuin lähetän tilinumeron. Jospa niiden systeemit olisivat menneet sekaisin mun 1,45 eurosta. :)

   Poista