tiistai 9. helmikuuta 2016

Too Faced - Melted Metal nestemäinen huulipuna

Too Faced -  A serious makeup brand who knows how to have fun. Näillä sanoilla kuvaillaan merkkiä heidän omilla nettisivuillaan. Ja sitä se todellakin on. Cat Eyes, Boudoir Eyes, Chocolate Bar, Snow Bunny, Love Flush, Candlelight Glow.. Siinä muutamia Too Facedin meikkien nimiä. Ja ne pakkaukset! On hempeää pinkkiä, kultaa, mustaa, koristeellisia fontteja ja kuvioita. Juuri tällaiset meikit vetoavat minuun.


Melted Metal Liquified Metallic Lipstick on ensikosketukseni Too Facedin huulituotteisiin. Kyseessä on nestemäinen huulipuna, joka on mielestäni kuin paranneltu versio huulikiillosta. Tässä on enemmän pigmenttiä, mutta kuitenkin kiiltoa riittää. Pysyvyys on aivan toista luokkaa kuin huulikiillolla, tämä ei tunnu tahmealta huulissa, eikä se myöskään kuivata huulia.

Väriä levitetään samettipintaisella kulmikkaalla aplikaattorilla. Se tuntuu ihanan pehmeältä huulilla. Melted metalin kanssa ei tarvitse välttämättä käyttää huultenrajauskynää.

Sävyni on nimeltään Debutante. Se on persikkaisen ruusukultainen sävy, jossa on jonkin verran kimallusta. Tilasin tämän Beauty Baysta, jossa on saatavilla viittä eri sävyä. Kaikkiaan näitä on kahdeksan sävyä.

Melted Metalin Debutante-sävy tuntui tutulta ja pieni koluaminen huulipunavarastollani osoitti epäilykseni oikeaksi. Tämä tosiaan on kuin yksi yhteen Max Factorin Flushed Fuchsian kanssa. Minulla ovat Max Factorin huulipunat jääneet käyttämättä, koska en voi sietää niiden tuoksua. Rakastan tuota sävyä, onneksi löysin Debutanten.


Haluaisin tutustua Too Facediin paremmin, mutta Suomesta käsin se on hankalaa. Kaikki ne kerrat jolloin olen käynyt ulkomailla, enkä ole tajunnut ostaa näitä meikkejä!! Tyhmä minä!! Pitääkin suunnitella seuraava matka sellaiseen kohteeseen, jossa näitä myydään. Tietääkseni Too Facedia voi tilata Suomeen vain Beauty Baysta. Siellä Melted Metalit kustantaa 23,20 euroa. Jos sinulla on tietoa muista myyntipaikoista, laitathan viestiä kommenttiboxiin.

Ylempi kuva otettu luonnon valossa, alempi kylppärissä.

Olen törmännyt muutamaan Youtube-videoon, jossa haukutaan Melted Metalit liian ysäreiksi. Esimerkiksi emilynoel83 mainitsee Debutanten videollaan Top 10 biggest makeup fails of 2015.
Ei varmaan tarvitse sanoa, että olen eri mieltä.

Ovatko Melted Metal-huulipunat sinulle tuttuja? Entä muut Too Facedin huulituotteet?

2 kommenttia:

  1. Too Facedin meikkejä ei tosiaan ole mitenkään turhan hyvin saatavilla Suomeen. Beauty Bayssä taitaa tosiaan olla laajin valikoima, Bangerheadillä on myynnissä muutama hassu tuote. Noita huulipunia olisi tosi kiva päästä testaamaan, samoin muutenkin tutustua Too Facedin meikkeihin paremmin! Multa löytyy Chocolate Bar -paletti ja tilasin viime viikolla yhden toisen tuotteen Too Facediltä. Syksyllä mun olisi tarkoitus suunnata Jenkkeihin ja veikkaan, että Too Facedia tulee hamstrattua sieltä melkoisen paljon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen ollut jotenkin tietämätön Too Facedin ihanuudesta. Vasta nyt olen oikein kunnolla innostunut heidän tuotteistaan. Chocolate Bar-paletti on jotain taivaallista... Laitathan postausta tuotteesta, jonka tilasit. :)

      Poista