tiistai 2. helmikuuta 2016

Meikit järjestykseen

Missä säilytän meikkejäni? Minulla on äidiltä saatu, ties kuinka vanha meikkipöytä, jossa on yksi ovellinen laatikko ja kolme vetolaatikkoa. Pöydällä säilytän siveltimiä ja eniten käyttämiäni meikkejä. Loput meikit lojuvat kahdessa suuressa meikkilaukussa. Olen miettinyt erilaisia meikkitelineratkaisuja ja päädyin ostamaan Jyskistä kaksin kappalein alla olevia meikkitelineitä.


Ei näihin ihan mahdottomasti tavaraa mahdu, mutta näillä pääsen alkuun. Vasemman telineen mitat ovat leveys 9 cm, pituus 17 cm ja korkeus 6 cm. Oikean puoleisen telineen mitat: leveys 13 cm, pituus 19 cm ja korkeus 10 cm. Myös Cocopandalla on myynnissä saman tyylisiä telineitä. Heillä on hieman suurempi valikoima kuin Jyskissä.

Meikkiteline, johon saa laitettua mm. huulipunia, kustantaa Jyskissä 4,99€,Meikkitelineestä vetolokerikot saa pois kokonaan. Takana olevia tuotteita ei siis tarvitse koluta hankalasti.Tämän hinta Jyskissä on 8,99 €.

 Pienempi teline sopii isomman päälle, vaikka siinä ei olekaan sitä varten erityisiä uria.

Olisi ihanaa, jos olisi täydellisesti varusteltu meikkihuone, mutta tilat eivät siihen riitä (eivätkä rahatkaan). Miten sinä säilytät meikkejäsi?

6 kommenttia:

 1. Käteviä! Noissa olisi helppo säilyttää päivittäisiä meikkejä mutta tuntuu että ei ne mahdu tuollaiseen. Mulla on meikit Ikean lipastossa ja meikkipakissa lattialla. Vessassa on pari isoa meikkipussia täynnä niitä päivittäisiä meikkejä. Ylenpalttisen ärsyttävää kaivella aina jotakin kun mitään ei löydy helposti. Mutta pakko pitää niin koska kissat tiputtavat kaiken tai koira ottaa pureksittavaksi jos näkee jotain kivaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, noihin mahtuu vain pienempiä tavaroita. Turha yrittää ängetä paletteja. :D

   Poista
 2. Nuo ovat kyllä käteviä! Mulla on myös juuri nuo samaiset Jyskistä, siellä telineitä ei ole hinnallakaan pilattu. Säilytän meikkejä nyt makuuhuoneessa vanhassa lipastossa. Meikkini muuttavat kuitenkin piakkoin työhuoneeseen, johon meikkipöydäksi tulee pari Ikean Alex-laatikostoa ja siihen päälle pöytälevy. Ai että olen "muutosta" innoissani, en malttaisi odottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassu juttu. Luin tänään jonkun (en muista kenen) blogista Ikean Alex-laatikostosta ja ajattelin, että tuo sopisi hyvin meikkipöytäni viereen. :) Onnea meikkihuoneen muuttoon! :)

   Poista
 3. Noi on kyllä hirmukäteviä! Mun pitäisi varmaan hankkia jonkinlainen meikkipakki, sillä meikkipöytä alkaa olla melkoisen täynnä.. Sinne saisi myös kätevästi kaikki harvemmin käytössä olevat meikit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Teethän postauksen jos hommaat meikkipakin. :)

   Poista