perjantai 19. helmikuuta 2016

Japonesque Ergo-Grip ripsentaivuttimet

Minulla on viha-rakkaussuhde ripsentaivuttimiin. Kuka järkevä ihminen haluaa laittaa tuollaiset kidutusvehkeeltä näyttävät puristimet lähelle silmiään!?  Mutta mitäpä nainen ei tekisi kauneuden tähden. Ripsentaivuttimien avulla saan silmäni aukeamaan täyteen kukoistukseensa. Minulla on myös huonoja kokemuksia ripsentaivuttimista. Vuosia sitten taivutin ripsiäni ihan normaalisti. Satuin räpäyttämään silmiäni ja seuraavaksi kuului vain karsea rusahdus ja taivutin oli nyhtäissyt puolet ripsistäni pois. Muistan vieläkin sen kauhunsekaisen tunteen kun tuijotin taivuttimia, joiden väliin oli jäänyt puolet ripsistäni. Hyvä etteivat sentään kaikki lähteneet kerralla..


Onneksi ripset kasvoivat takaisin. Aikaa siinä meni ja pelko taivuttimia kohtaan jäi. Meni ainakin viisi vuotta ennen kuin uskaltauduin palaamaan ripsentaivuttimien käyttäjäksi. Aikaisemmin ripseni eivät edes tarvinneet taivutusta. Nyt ne ovat alkaneet taipumaan vain alaspäin. En tiennyt, että painovoiman vaikutukset alkavat näkymään ripsissäkin.

Olen käyttänyt aina Iberon perustaivuttimia. En pidä niistä yhtään. Jos puristan vähänkään liian voimakkaasti, ripsiin tulee ruma, kulmikas taivutus. Jos taas painan taivuttimia pehmeästi, taivutustulos jää olemattomaksi.

Halusin kokeilla toisenlaisia taivuttimia, joten tilasin Beauty Baysta Japonesquen Ergo-Grip Eyelash Curlerit. Voit tutustua Japonesquen ripsentaivuttimiin heidän nettisivuillaan.


Taivuttimien kahvoissa on lukkosysteeni. Pahvilootan tekstin mukaan sen tarkoitus on ylläpitää painetta silloin kun taivuttimia ei käytetä. Mitä ikinä se tarkoittaakaan.

Ensivaikutelma oli todella hyvä. Taivuttimet tuntuvat kädessä mukavan jämäkiltä. Taivutinosa sopii hyvin silmilleni. Näillä taivuttimilla saan ihanan pehmeän, luonnollisen taivutuksen ripsiini ilman että tarvitsee puristaa taivuttimia kovaa. Toisaalta, jos painan liian kovaa, näilläkin saa aikaan sen ruman vekin ripsiin.

Alla olevasta kuvasta näkee kumityynyjen eron Japonesquen ja Iberon taivuttimissa. Japonesquen tyyny on pyöreähkö, kun taas Iberon viivasuora. Ei mikään ihme, että Iberon taivuttimilla ripsiin tulee herästi vekki.


Olen ihan tyytyväinen uusiin taivuttimiini. Eivät ne ole mitkään maailmaa järisyttävät, mutta paremmat kuin Iberot. Hyvä puoli näissä on se, että Japonesquella on Curler replacement pad program (kuulostaa hienolta). Se tarkoittaa, että uusia kumityynyjä voi tilata Japonesquen sivuilta ilmaiseksi. Ei mennyt kuin reilu viikko ja sain postitse kaksi uutta kumityynyä. Kätevää. Taivuttimet maksoivat n. 20 euroa Beauty Bayssa.

Monissa blogeissa kehutaan Shu Uemaran taivuttimia. Mikä niistä tekee niin ylivoimaisen hyvät? Olisi kiva testata ovatko ne sen kaiken hypetyksen arvoiset.

Millaiset taivuttimet sinulta löytyvät vai käytätkö niitä ollenkaan?

6 kommenttia:

 1. Mulla on kauhea pelko noiden taivuttimien käytöstä, että ne vaan repii ripset irti :D EN juurikaan niitä siksi käytäkään, jakun tuuppaa tekoripset silmiin niin ei sitten omien ripsien asennolla pahemmin väliä olekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä saa vähän pelätäkin! :D Mä tykkään taivuttaa omat ripseni vaikka laittaisin irtoripset.

   Poista
 2. Mä osti joku aika sitten Oriflamen ripsien taivuttajat, mutta en vaan osaa/uskalla käyttää niitä. Jotenkin hirvittää viedä metallia silmien lähelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varovasti kun käytät niin no worries. Mua se metallisuus ei häiritse. Käytän myös terävää, metallista ripsikampaa.

   Poista
 3. Apua, tuon sun kokemuksen jälkeen täytyy munkin olla varovaisempi ripsien taivuttamisessa! Itsehän taivutan aina, vaikken ripsiväriä edes laittaisi.

  Mulla on nyt Cailap by Mariela Sarkima taivuttimet ja tykkään niistä todella paljon! :) Ne tuntuvat tehokkailta ja hyvän mallisilta. Mun mielestä ne ovat paremmat, kuin muut kokeilemani taivuttimet Cailapilta tai Iberolta. Mariela Sarkima -sarja Cailapilta on kyllä muutenkin laadukas. Itse en ole koskaan mitään kalliimpia taivuttimia käyttänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kuullut paljon kehuja Mariela Sarkiman taivuttimista. Jossain blogissa sanottiin että ne ovat hyvin samanlaiset kuin kehutut Shu Uemarat.

   Poista