maanantai 15. helmikuuta 2016

Huulet pulleiksi "myrkyllä"? Testissä Lip Venom Plumping Paste

Tänään on testissä DuWopin Lip Venom Plumping Paste eli huulia pullistava, kuoriva ja kosteuttava jojoba-pohjainen huulinaamio. Kuulostaa hienolta, mutta itse suhtaudun näihin huulia pullistaviin tuotteisiin hyvin skeptisesti. Fox Mulderin julistetta lainatakseni I want to believe, mutta en oikeasti usko että mitkään tällaiset tuotteet toimii.


Tuubi on pakattu söpöön, vaaleanpunaiseen pahvilootaan. Tuotetta on 10,4 ml ja sen pitäisi kestää 24 kuukautta avaamisen jälkeen.

Tahna levitetään huulille ja annetaan sen vaikuttaa 5-10 minuuttia ja sitten pyyhitään pois kostealla liinalla.

Tahna tuoksuu todella voimakkaalta kanelin ja mintun sekoitukselta. Se aiheuttaa huulilla pientä kihelmöintiä, mutta ei mitään epämukavaa pistelyä. Annoin tuotteen vaikuttaa 10 minuuttia.

Tadaa! Kuvamateriaalia kuinka huuleni pullistuivat:


Kuvakollaasia tehdessäni aikomukseni oli laittaa ennen-kuva ylimmäiseksi ja jälkeen-kuva alimmaiseksi, mutta en erottanut kumpi kuva on kumpi. Myöhemmin kuvia tarkastellessani tajusin että olin laittanut kuvat väärin päin. Tämä kertoo kuinka tehokas tuote on kyseessä. Vaikka tuote on aikamoinen turhake, plussaa siitä että DuWopin tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Lip Venom ei ollut täysin turha ostos, sillä tämä toimii ihan pätevänä huulten kuorimistuotteena, eikä minulla tällä hetkellä ole vastaavaa tuotetta. En kuitenkaan aio ostaa tätä uudestaan, sillä Lushilla on parempia ja edullisempia huultenkuorijoita. Ostin Lip Venomin heräteostoksena BeautyBaysta. Hintaa sillä oli 18,40 €. Auts, liian paljon tällaiselle tuotteelle.

Minulle DuWop merkkinä oli aivan tuntematon, enkä ollut tietoinen kulttimaineesta, jota ainakin alkuperäinen Lip Venom-huulikiilto nauttii. Merkin nettisivuilla kerrotaan kuinka alkuperäinen Lip Venom sai alkunsa:

Working with Kerry Russell on the set of Felicity sparked the idea for our breakthrough product. After observing the incredibly full and pouty lips the actor had following her long and passionate kissing scenes, we became inspired to create a product that would mimic that same beautiful effect. 
Ensinnäkin, eikö Felicityä esittäneen näyttelijän nimi ole Keri Russell. Toiseksi, on kivempaa (ja edullisempaa) suudella jonkun kanssa, kuin ostaa Lip Venomia... Eikun pussailemaan!

Oletko testannut DuWopin tuotteita tai muita huulten pullistajia?

2 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä ihan uusi tuote mulle, en ole ennen kuullutkaan. Mä ostin joku aika sitten kokeeksi Elf -merkkisen lip primer& plumper. Siinä on kyllä jännä mausteinen tuoksu ja kihelmöi huulilla eli jotenkin se vaikuttaa, mutta ei ainakaan selkeää eroa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tällaiset tuotteet huuhaata ovat. Olisi aika outoa ja jopa pelottavaa, jos ne oikeasti toimisivat. :O

      Poista