torstai 28. tammikuuta 2016

Urban Decay osittaiset irtoripset

Käytän irtoripsiä harvoin, ehkä muutaman kerran vuodessa. Pidän irtoripsien antamasta volyymista, en vain niiden paikoilleen laittamisesta.  Melkein aina omia ripsiä jää ripsinauhan väliin, sillä omat ripseni kasvavat epätasaisessa linjassa. Sitten pitää poistaa irtoripset ja yrittää liimata uudestaan. Harjoituksen puutetta, joku saattaisi sanoa. Joskus on käynyt niinkin, että olen saanut irtoripset asettumaan ensimmäisellä yrityksellä. Hyvä minä!
Ehdin nappaamaan yhden ripsinauhan pois ennen kuvaamista.

Haluaisin käyttää irtoripsiä useammin, mutta se hankaluus ja oma laiskuus. Innostuin todella paljon, kun törmäsin Urban Decayn Fast Easy Sexy-osittaisiin irtoripsiin. Nämä ovat noin puolet normaalien irtoripsien pituudesta ja siksi helpompi laittaa. Pakkauksessa lukee että tähän kuuluisi myös liima, mutta minun pakkauksesta se puuttui. Käytin väritöntä Duo-liimaa. Näiden ripsien laittaminen oli paljon, paljon helpompaa kuin normipituisten. Pientä haparointia oli havaittavissa ekan ripsinauhan kanssa. Omat ripset meinasivat taas jäädä väliin, mutta pienellä korjausliikkeellä asia hoitui.

Vasen valmis, oikea luonnontilassa.


Tykkään näistä todella paljon. Näitä voisin käyttää jopa töissä. Silmät eivät huuda että mulla on tekoripset. Ripset näyttävät luonnollisilta, eikä tunnu että silmissä olisi jotain ylimääräistä. Jotkut irtoripset tuntuvat inhottavilta silmissä. Osittaiset irtoripset saattavat olla luonnostaan tuuhearipsiselle ihmiselle liian huomaamattomat. Suosittelen näitä aloittelijoille ja sellaisille, jotka haluavat volyymia vain silmän ulkonurkkaanUrban Decayn osittaisia irtoripsiä on saatavilla kolmea eri versiota. Itselläni on Instalush-versiot, jotka ovat luonnolliset. Instaflaret ovat pidemmät ja tuuheammat kuin Instalush, mutta suht luonnollisen näköiset nekin. Instaluret ovat kaikista tuuheimmat ja "piikikkäät". Tsekkaa täältä kuvat.
Ostin nämä Sokokselta, hintaa pakkauksella on 16,90 euroa, sisältää kahdet ripsiparit.
Kulmakarvat: Anastasia Beverly Hills, Brow wiz (taupe) ja Clear Brow Gel
Luomiväri: Urban Decay Naked 2-paletti (chopper, tease & foxy)
Rajaus: L'Orealin geelirajaus (pure black), alavesirajassa Nyxin Slide on pencil (azure)
Ripset: Sensai 38 Volumising (black)


4 kommenttia:

 1. Minun silmääni Taupe kynä näyttää varsin hyvältä :) ja tosi luonnolliset irtoripset, tuollaisia saattaisin itsekin uskaltaa kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Alan vähitellen tottua taupeen. Se on just passeli silloin kun haluan luonnolliset kulmat. Kannattaa kokeilla noita ripsiä.

   Poista
 2. Noi näyttää kyllä tosi hyviltä ja ennen kaikkea luonnollisilta :) Pitää ehdottomasti itsekin kokeilla jossain vaiheessa tollasia osittaisia ripsiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noista ei tosiaan välttämättä edes huomaa että on irtoripset. Joillekin se voi olla huono asia, mä taas tykkään. :)

   Poista