perjantai 22. tammikuuta 2016

Smashbox Full Exposure minipaletti

Yksi uusimmista paletti-ihastuksistani on Smashboxin Full Exposure minipaletti. Virallisilla nettisivuilla sitä tituleerataan nimellä Travel-size Full Exposure palette. Tämä todellakin on matkakoko. Samankokoinen kuin luottokortti ja todella ohut, paksuus alle 1 cm. Itse luomiväriä tässä on 6 g.


Paletissa on 8 neutraalia sävyä: puolet mattaa, puolet hohtavaa. S4 on selvästi vähemmän glitterinen kuin muut ylärivin sävyt. Puolet sävyistä on lämpimiä, puolet viileitä. Sävyt sulautuvat ihanasti toisiinsa. Ainoa sävy, jota jään kaipaamaan, on mattamusta. Jos se olisi ollut tässä, en tarvitsisi matkalle välttämättä mitään muita luomivärejä. Olisin voinut uhrata S4- tai S3-sävyn mustan tieltä. Well, nobody's perfect.
 


Värinapit ovat aika kuivakkaita, mutta pigmenttiä niistä irtoaa kiitettävästi. Sävyt S3 ja S6 varisevat eniten. Swatchkuva on umpisurkea. En saanut otettua parempaa näillä valoilla. Kuvassa M4 näyttää täysin samanväriseltä kuin käteni iho. Swatcheissa ei ole käytetty primeria.


Rasian avausmekanismi oli todella jäykkä, kun ensimmäisen kerran yritin avata sitä. En meinannut saada sitä auki ja olin ihan varma, että se menee rikki. Nyt kun olen useamman kerran avannut rasian, se aukeaa helposti, mutta pysyy edelleen napakasti kiinni. Rasiassa on peili, mutta ei sutia.

Olin aikeissa ostaa täysikokoisen Full Exposuren, mutta tulin siihen tulokseen, että tarvitsen enemmän pientä palettia, joka on kätevä ottaa reissuun mukaan. Minipaletti maksoi Douglasissa 16,99 e. Se ei mielestäni ole ollenkaan paha hinta tästä tuotteesta. Täysikokoinen olisi maksanut 47,99 e (14 sävyä). Värinapit siinä ovat ihan hitusen isompia, mutta ei merkittävästi. Omasta mielestäni isommassa paletissa on muutama turha täytesävy. Ennemmin ostaisin esim. Smashboxin Double Exposure-paletin, jota saa myös miniversiona. Harmi vaan, Smashboxia ei taida saada Suomesta. Korjatkaa, jos olen väärässä.


Paletin koko verrattuna luottokortin kokoiseen kantiskorttiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti