maanantai 25. tammikuuta 2016

Päivän silmämeikki Nyxin Love in Paris-paletilla

Rakastan vaaleanpunaista, mutta vierastan sitä silmämeikissä. Haluaisin käyttää sitä enemmän. Jos meikkaan vaaleanpunaisilla sävyillä, käytän sitä esim. ruskean tai harmaan kanssa. Nyt päätin käyttää vain kahta punertavaa sävyä.


Tein päivän meikin Nyxin Love in Paris-sarjan paletilla (sävy: Let them eat cake). Paletissa on hohtavia ja semimattasävyjä: on ruskeaa, vaaleanpunaista, malvaa, jopa persikkaa. Sävyt näyttävät aivan ihanilta. Vaaleat sävyt ovat (yllätys) liian haaleita. Tummissa sävyissä pigmenttiä on ihan kivasti, mutta olen nähnyt parempiakin. Haluaisin tykätä tästä paletista enemmän, mutta ne pigmentit..


Laitoin liikkuvalle luomelle sävyä nro 1. Pohjustuksena käytin Nyxin Jumbokynää sävyssä Milk. Sävyä nro 2 on luomivaossa. Keskelle laitoin hitusen kiiltoa Sleekin Solstice Highlighter paletista. Rajaus on tehty paletin sävyllä nro 3. Suihkautin siveltimeen Macin Fix+ ja pigmentti parani huomattavasti. Täytyy sanoa että livenä meikki näytti tuhat kertaa paremmalta kuin näissä kuvissa. Harjoitukset meikkikuvien ottamisessa jatkuvat.

1,2,3. Swatcheissa ei ole pohjustusvoidetta alla.
 
Ripsissä Sensain Volumising 38 (musta), kulmissa Anastasian Brow Wiz (taupe).4 kommenttia:

 1. Ton paletin sävyt on kyllä hirmukauniita, harmi etteivät vaaleat sävyt ole kovin pigmenttisiä :/ Hyvältä näyttää myös toi meikki :) Mullakin on vielä aika paljon harjoiteltavaa silmämeikkien kuvaamisessa. Tuntuu, että kamera vääristää aina niitä värisävyjä ja meikki näyttää kuvissa ihan erilaiselta kuin luonnossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei ole mitään niin ärsyttävää kuin huonopigmenttiset luomivärit. Varsinkin jos kyseessä on kalliimpi tuote.. Onneksi toi Nyxi oli edullinen.

   Poista
 2. Olin mainoksen uhri ja tilasin saman Nyx Love in Paris- paletin ja ihanat ovat värit! :) Tiedätkö muuten että myydäänkö Nyxiä Jyväskylän Anttilassa? Joissain Suomen Anttiloissa sitä kuulemma jo myydään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vähään aikaan käynyt Anttilassa, joten en tiedä.

   Poista