lauantai 30. tammikuuta 2016

Päivän meikki: Nyx + Chanel

Oletteko muuten huomanneet että minulla on uusi banneri. Suuret kiitokset siitä M:lle. Olet ihana!! Asiaan. Kaivelin kakkosmeikkipussiani, jossa säilytän sellaisia meikkejä, joita käytän harvoin. Löysin sieltä Chanelin luomivärinapin (sävy Siesta), jonka olen ostanut vuosia sitten. Se saattoi olla kausiväri, tai sitten ei. Näin vanhana ei voi enää muistaa kaikkea. Väri on joskus ollut yksi suosikeistani ja päätin käyttää sitä pitkästä aikaa. Kaveriksi Siestalle valitsin Nyxin Butt Naked-paletin.Butt Naked-paletissa on 15 viileää matta ja shimmer-sävyä. Tässä paletissa ovat pigmentitkin kohdillaan (toisin kuin esim. Nyxin Love in Paris-paletissa). Sävyt ovat ihanan pehmeitä ja niitä on helppo työstää. Maksoin tästä suurin piirtein 24 euroa Nyx Nordicsin alennusmyynnissä.


Käytin silmämeikkiin sävyä nro 1 liikkuvalle luomelle. Se on aivan ihana violetihtava shimmer, jossa pigmenttiä riittää.  Sävyä nro 2 (perusharmaa) luomivakoon ja mustaa silmän ulkonurkkaan. Alaluomelle laitoin Nyxin Jumbokynää (sävy 603 Pots & Pans) ja sen päälle paletin sävy nro 1. Keskellä luomea on Chanelin Siestaa.
Kulmissa Anastasian Brow Wiz, taupe ja Isadoran Perfect Brows Duo. Ripsissä L'Orealin Million Lashes Feline.


Butt Naked-paletissa on alakerta, josta löytyy neljä poskipunaa (kaksi mattaa, kaksi shimmeriä). Sieltä löytyy myös kaksi ihanaa highlighteria sekä bronzer, jota en ole vielä käyttänyt. Näissäkin on todella hyvät pigmentit.

Käyttämäni sävyt swatcheina. Vasemman puoleiset luomivärit... I'm in loooove!

 Käytin meikissä mattaposkipunaa (nro 2) sekä poskipäille highlighteriä (nro 2).

Tykkään tästä lookista. Haluaisin käyttää enemmän värejä silmämeikissä. Taidankin luvata itselleni että ensi kuussa kun teen päivän meikki-postauksia, niissä pitää olla muitakin värejä kuin ruskeaa tai harmaata.


6 kommenttia:

 1. Tosi hyvännäköisiä sävyjä ja pigmenttisen näköisi! :)

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Näyttää tosi hyvältä toi meikki! Sävyt on hirmukauniita :) Värit silmämeikissä kyllä piristää ja varsinkin kevään taas tullessa tykkään itsekin käyttää paljon värejä silmämeikissäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mulla sormet syyhyää että pääsen meikkaamaan UD:n Vice4:lla.

   Poista
 3. Sulla on kyllä upeat silmät! <3

  VastaaPoista