maanantai 18. tammikuuta 2016

Nyx iski paniikki!

Mulla oli mietittynä lista tuotteista, jotka aioin jossain vaiheessa tilata Nyxiltä. Olin lähdössä lomailemaan Berliiniin joulun välipäivinä, joten en viitsinyt tehdä tilausta netissä, vaan päätin ostaa tarvitsemani tuotteet lomakohteesta. Kävin Berliinissä kolmessa eri Douglas- kaupassa, mutta Nyxin hyllyt olivat puolityhjät. Sain ostettua vain muutaman tuotteen ostoslistaltani. Ajattelin että ei hätää. Teen tilauksen sitten aikanaan Nyx Nordicsilta. Toki tiedän että esim. Pretty.fi myy Nyxiä, mutta heillä on paljon suppeammat valikoimat.


Tulimme kotiin reissultamme 29.12. Heräsin seuraavana aamuna aikaisin, kesken unien. Jostain syystä aloin selata Nyx Nordicsin nettisivuja kännykällä ja järkytyin. Siellä oli menossa loppuunmyynti ja nettikauppa olisi menossa kiinni seuraavana päivänä. Mitä tein minä? Aamuseitsemältä, unenpöpperöisenä, kuolemanväsyneenä matkasta, menin nettiin paniikissa tekemään tilausta. Mieheni vähän kummasteli toimintaani. Vastahan olimme tulleet matkalta, jolta olin ostanut "muutaman" kosmetiikkatuotteen.

Tietenkin juuri ne tuotteet, joita eniten kuolasin, olivat loppu (esim. taupe-sävyinen poskipuna, dark circle-peiteväri ja blotting-puuteri). Tilasin kuitenkin "muutaman" tuotteen: huulipunia, Jumbo-kyniä, huultenrajauskyniä ja pari luomiväripalettia. Kuolemanväsyneenä sekoilin tilauksessa niin, että ilmoitin asuinmaakseni Ruotsin. Laitoin heti viestiä asiakaspalveluun ja asia selvisi sillä. Paketti saapui viikon päästä postiin. Yksi tilaamani tuote oli loppunut, mutta sain siitä rahat takaisin.
Myöhemmin googlailin miksi Nyx sulkee nettikauppansa ja selvisi että ei se olekaan lopullista.
Instagramissa oli seuraava ilmoitus:

"The NYX Store closes! Between 26-31 December we will have a closeout sale in the NYX Store in Gallerian, Stockholm and on www.nyxcosmetics.se. L'Oreal Group acquired NYX Cosmetics in the year 2014 and will from the first of January 2016 take over and run the NYX Nordics social medias such as Instagram and Facebook. In the aftermath of the acquisition it has been decided that the NYX Store in Gallerian will be closed, and that the webshop www.nyxcosmetics.se will also cease to operate in its current form."

Vähän nyppii että L'Oreal on ostanut Nyxin, mutta ihan mielenkiinnolla jään seuraamaan kuinka Nyx uudistuu (jos uudistuu). Olen lukenut netistä huhuja, että vanhan taupe-poskipunan valmistus lopetettaisiin ja tilalle tulee uudet HD-poskipunat. Amerikan Nyxin nettisivuilla ovat monet tuotteet alennuksessa, esim. powder blushit. Uutena ovat tulleet High Definition Blushit, jotka eivät ole alennuksessa. Tarkoittaako tämä jotain?! Jos joku tietää totuuden, niin voi kertoa.Nyx Nordicsin sivuilla on laskuri, josta selviää että 61 päivän päästä tapahtuu jotain jännää. Siellä on myös listattu mitkä nettikaupat myyvät Nyxiä pohjoismaissa. Ei siis paniikkia! Nyxin saanti näilläkin leveysasteilla on turvattu, ainakin toistaiseksi.

2 kommenttia:

  1. Hyvä blogi! Mikä on tämä kuvassa oleva luomiväripaletti? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos!! Alimmassa kuvassa? Se on Nyxin Butt Naked-paletti.

    VastaaPoista